Design mennyezeti lámpa arany hosszúkás, LED-del szabályozható - Zina

Design mennyezeti lámpa arany hosszúkás, LED-del szabályozható - Zina

Design mennyezeti lámpa arany hosszúkás, LED-del szabályozható - Zina

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 61 676,30 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design mennyezeti lámpa arany hosszúkás, LED-del szabályozható - Zina - termékleírás

A Zina mennyezeti lámpa igazi szemet gyönyörködtető otthonodban! Ez a mennyezeti lámpa egyedi kialakításának köszönhetően gyorsan felhívja magára a figyelmet a szobában. Mivel a lámpatest forgatható, játékos fényhatást kelt. A mennyezeti lámpa alumíniumból készült, és fekete arannyal van bevonva. Teljes magassága 13,5 cm, szélessége 8 cm, hossza 110 cm. Zina beépített LED világítással rendelkezik. 1300 lumenes fénykibocsátásával és 3000 Kelvinnel igazi erőmű, és ragyogó meleg fehér fényt biztosít. A lámpa fényerő-szabályozóval van felszerelve, így mindig a tökéletes fényerősség van a szobában. Annyira hangulatos! A mennyezeti lámpa átlagosan 20 000 égési órával rendelkezik. Gyönyörű szemet gyönyörködtető a nappaliba, irodába vagy étkezőbe. Zina stílust visz otthonába!

Termék Design mennyezeti lámpa arany hosszúkás, LED-del szabályozható - Zina csoport termékei között található LED lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Termék Design mennyezeti lámpa arany hosszúkás, LED-del szabályozható - Zina termékcsoporthoz tartozik LED mennyezeti lámpák, a márka gyártja Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Design mennyezeti lámpa arany hosszúkás, LED-del szabályozható - Zina - termék paraméterei

Design mennyezeti lámpa arany hosszúkás, LED-del szabályozható - Zina - ár és elérhetőség előzményei

Design mennyezeti lámpa arany hosszúkás, LED-del szabályozható - Zina - egyéb érdekes termékek

Design mennyezeti lámpa arany hosszúkás, LED-del szabályozható - Zina - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?