Intelligens mennyezeti lámpa, sötétszürke, arannyal, Kelvin színben szabályozható LED-del - Marianne

Intelligens mennyezeti lámpa, sötétszürke, arannyal, Kelvin színben szabályozható LED-del - Marianne

Intelligens mennyezeti lámpa, sötétszürke, arannyal, Kelvin színben szabályozható LED-del - Marianne

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 89 065 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Intelligens mennyezeti lámpa, sötétszürke, arannyal, Kelvin színben szabályozható LED-del - Marianne - termékleírás

A Marianna mennyezeti lámpa teljesen otthon érzi magát a dizájnos belső térben. Mivel a lámpa alumíniumból készült és sötétszürke arannyal van bevonva, ez a lámpa elegáns megjelenésű. A mennyezeti lámpa magassága 23,5 cm, hossza 121 cm, maximális szélessége 6 cm. A mennyezeti lámpa beépített LED világítást tartalmaz, 1350 lumen fénykibocsátással és 2700-5000 Kelvinnel. A lámpa összteljesítménye 28 watt, és 25 000 órát bír. Hogy mindig megfelelő légkör uralkodjon otthonában, tompíthatja a Marianne-t, a dimmert a csomag tartalmazza. Ideális konyhába, nappaliba vagy étkezőbe. A Marianna designer lámpával mindig a legjobb fényt kapja otthonában.

Termék Intelligens mennyezeti lámpa, sötétszürke, arannyal, Kelvin színben szabályozható LED-del - Marianne termékcsoporthoz tartozik LED lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Termék Intelligens mennyezeti lámpa, sötétszürke, arannyal, Kelvin színben szabályozható LED-del - Marianne csoport termékei között található LED mennyezeti lámpák, a márka gyártja Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Intelligens mennyezeti lámpa, sötétszürke, arannyal, Kelvin színben szabályozható LED-del - Marianne - termék paraméterei

Intelligens mennyezeti lámpa, sötétszürke, arannyal, Kelvin színben szabályozható LED-del - Marianne - ár és elérhetőség előzményei

Intelligens mennyezeti lámpa, sötétszürke, arannyal, Kelvin színben szabályozható LED-del - Marianne - egyéb érdekes termékek

Intelligens mennyezeti lámpa, sötétszürke, arannyal, Kelvin színben szabályozható LED-del - Marianne - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?