Dizájn mennyezeti lámpa arany kör alakú LED-del szabályozható - Zina

Dizájn mennyezeti lámpa arany kör alakú LED-del szabályozható - Zina

Dizájn mennyezeti lámpa arany kör alakú LED-del szabályozható - Zina

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 66 338,30 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Dizájn mennyezeti lámpa arany kör alakú LED-del szabályozható - Zina - termékleírás

Szerezzen egy igazi szemet gyönyörködtetőt otthonában Zinával! Ez az egyedülálló mennyezeti lámpa alumíniumból készült, arany és fekete színben. 4 fénypontjával ez a lámpa mindig optimális megvilágítást biztosít. A lámpa magassága 17 cm, átmérője 78 cm. A Zina 33 wattot fogyaszt, és lenyűgöző, 2200 lumenes fénykibocsátást biztosít, ami igazi erőművé teszi! A lámpa beépített LED világítással van felszerelve, amely nem kevesebb, mint 20 000 órát bír. A Zina mennyezeti lámpához egy praktikus fényerő-szabályozó is tartozik, mellyel könnyedén beállíthatja a fényerőt és megteremtheti otthonában a kívánt hangulatot. Akár hangulatos légkört szeretne elérni a nappaliban, akár stílusos étkezőt, akár meleg fogadtatást a hallban, a Zina a tökéletes választás, hogy könnyedén hangulatot varázsoljon otthonába!

Termék Dizájn mennyezeti lámpa arany kör alakú LED-del szabályozható - Zina csoport termékei között található LED lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Termék Dizájn mennyezeti lámpa arany kör alakú LED-del szabályozható - Zina termékcsoporthoz tartozik LED mennyezeti lámpák, a márka gyártja Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Dizájn mennyezeti lámpa arany kör alakú LED-del szabályozható - Zina - termék paraméterei

Dizájn mennyezeti lámpa arany kör alakú LED-del szabályozható - Zina - ár és elérhetőség előzményei

Dizájn mennyezeti lámpa arany kör alakú LED-del szabályozható - Zina - egyéb érdekes termékek

Dizájn mennyezeti lámpa arany kör alakú LED-del szabályozható - Zina - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?