Design mennyezeti lámpa, LED-del, Belinda

Design mennyezeti lámpa, LED-del, Belinda

Design mennyezeti lámpa, LED-del, Belinda

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 89 539 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design mennyezeti lámpa, LED-del, Belinda - termékleírás

A Belinda mennyezeti lámpa igazi dizájn az otthon számára! Ez a figyelemfelkeltő különleges alakja miatt gyorsan felkelti a figyelmet. A Belinda műanyagból készült, acélból készült és arany színű. Hossza 65 cm, szélessége 24 cm, magassága 24,5 cm. A mennyezeti lámpa nem cserélhető LED világítással rendelkezik. Ennek fényereje 3495 lumen és 3000 Kelvin, így igazi erőmű! Szerencsére a lámpa is szabályozható, így a fényerősségét saját maga határozhatja meg a falon lévő forgó kapcsolóval. Belindának 25.000 égési órája van. Gyönyörű dizájn darab az étkezőasztal, dolgozószoba vagy iroda fölé. Belinda nem hiányozhat!

Termék Design mennyezeti lámpa, LED-del, Belinda termékcsoporthoz tartozik LED lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus.

Ez a termék a kategóriába tartozik Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus.

Termék Design mennyezeti lámpa, LED-del, Belinda csoport termékei között található LED mennyezeti lámpák, a márka gyártja Paul Neuhaus.

Design mennyezeti lámpa, LED-del, Belinda - termék paraméterei

Design mennyezeti lámpa, LED-del, Belinda - ár és elérhetőség előzményei

Design mennyezeti lámpa, LED-del, Belinda - egyéb érdekes termékek

Design mennyezeti lámpa, LED-del, Belinda - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?