6 x 800 g Terra Canis First Aid Gentle Food Borjúhús sárgarépával nedves kutyatáp

6 x 800 g Terra Canis First Aid Gentle Food Borjúhús sárgarépával nedves kutyatáp

6 x 800 g Terra Canis First Aid Gentle Food Borjúhús sárgarépával nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 390 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6 x 800 g Terra Canis First Aid Gentle Food Borjúhús sárgarépával nedves kutyatáp - termékleírás

A Terra Canis First Aid Gentle Food emészthető, könnyen emészthető nedves eledel kutyáknak, amely segíthet az emésztőrendszer tehermentesítésében és regenerálásában. Ez egy alacsony zsírtartalmú, kevés irritációt okozó és gabonamentes táp, amelyet kifejezetten tápanyagérzékeny, gyomor-bélrendszeri problémákkal küzdő kutyák számára fejlesztettek ki. A kutyatáp gondosan válogatott, kiváló minőségű, élelmiszer-minőségű összetevőket tartalmaz. A fő összetevők közé tartozik a sovány hús és a kíméletesen párolt zöldségek. Az egészséges receptúrát gyógynövények, fekete köményolaj, kókuszliszt és gyógyító agyag, valamint fehérjében gazdag túró egészíti ki. A kutyájának például hasmenés miatt esetlegesen fellépő elektrolit- és tápanyagveszteségét a táplálékhoz hozzáadott extra tápanyagok pótolják. A kutyatáp Németországban készül, és magas minőség jellemzi. A Terra Canis First Aid Gentle Food 6 x 800 g kutyatáp egy pillantásra: Egészséges nedves eledel felnőtt kutyák számára Zsírszegényés irritációmentes, kímélő eledel: a gyomor-bélrendszeri problémákkal küzdő kutyák igényeihez igazítva Gabonamentes: alkalmas allergiás és intoleranciás kutyák számára is Élelmiszer-minőségű összetevők: minden összetevő kiváló minőségű és bizonyítottan emberi fogyasztásra alkalmas Hozzáadott tápanyagok: a hasmenés és más emésztési problémák okozta elektrolit- és tápanyagveszteségek kompenzálására Sovány csirke- vagy borjúhús: jól emészthető fehérjeforrások Kíméletesen párolt zöldségek: könnyen emészthető, létfontosságú tápanyagokban gazdag Túró: magas fehérjetartalmú, támogathatja a gyomor-bélrendszert Jótékony gyógynövénykeverék: édesköménnyel, kamilla-, citromfű- és körömvirágkivonattal. Fekete köményolaj: az emésztési problémák bizonyított gyógyszere Kókuszliszt: jól emészthető, alacsony zsírtartalmú és rostban gazdag Gyógyföld: ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz Állatorvossal közösen kifejlesztve Németországban készült

6 x 800 g Terra Canis First Aid Gentle Food Borjúhús sárgarépával nedves kutyatáp - termék paraméterei

6 x 800 g Terra Canis First Aid Gentle Food Borjúhús sárgarépával nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

6 x 800 g Terra Canis First Aid Gentle Food Borjúhús sárgarépával nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

6 x 800 g Terra Canis First Aid Gentle Food Borjúhús sárgarépával nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?