6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Fat Calf nedves kutyatáp

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Fat Calf nedves kutyatáp

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Fat Calf nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Fat Calf nedves kutyatáp - termékleírás

A Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Fat 6 x 400 g kevesebb zsíros húst és több egészséges gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz, ami megkönnyítheti kedvence számára a súlyszabályozást. A növényi alapú adalékok nemcsak vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben járulnak hozzá, hanem különösen gazdagok rostokban is, amelyek viszont segítenek jóllakottan tartani kedvencét. A Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Fat 6 x 400 g válogatott, élelmiszer-minőségű alapanyagokból készül helyi termelésben, Bajorországban. Így biztos lehet benne, hogy a gabonamentes menükkel csak a legjobb kerül kutyája tálkájába! ATerra Canis Alimentum Veterinarium Low Fat 6 x 400 g egy pillantásra Egészséges nedves eledel kutyáknak A testsúlyszabályozás támogatására Kalóriacsökkentett: kevesebb zsíros hús, megnövelt kalóriaszegény zöldség- és gyümölcstartalom Rostban gazdag: a jó telítettség érdekében 100%-os élelmiszerminőség: legjobb izomhús és tápanyagokban gazdag belsőségek, kiváló minőségű fehérjét biztosít az izomtömeg fenntartásához Gabona- és gluténmentes : az optimális emészthetőség érdekében Fontos kalcium: osztrigahéjból, szükséges a normál csontozat fenntartásához Lizin: fontos aminosav csillagfürtből és chia magból Vitalanyagokban gazdag gyógynövények: cickafark, édeskömény, gyermekláncfű és körömvirág Összehangolt tápanyagok: vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek kiegyensúlyozott aránya L-karnitint tartalmaz Állatorvosok által kifejlesztett és ajánlott Helyi termelésből: Bajorországból származó, minősített hentesmester minőség Több fajta: a változatosságért a menüben

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Fat Calf nedves kutyatáp - termék paraméterei

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Fat Calf nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Fat Calf nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Fat Calf nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?