6x400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Fat vadhcsirkeús nedves kutyatáp

6x400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Fat vadhcsirkeús nedves kutyatáp

6x400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Fat vadhcsirkeús nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 12 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6x400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Fat vadhcsirkeús nedves kutyatáp - termékleírás

Kedvencének akkor sem kell lemondania az étkezés okozta élvezetekről, ha Ön a kalóriákra figyelve táplálja a kutyust. A Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Fat kisebb zsírtartalmú húst, helyette több egészséges gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz, ami megkönnyíti kedvence testsúlyszabályozását.A növényi adalékanyagok nemcsak vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket biztosítanak, hanem rostokban is gazdagok, ami elősegíti a jóllakottságérzet létrejöttét. A Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Fat válogatott, humán élelmiszer-minőségű összetevőkből készül, bajorországi helyi gyártásból származik. Így Ön biztos lehet benne, hogy ezekkel a gabonamentes menükkel csak a legjobb kerül kutyája etetőtáljába.A Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Fat 6 x 400 g jellemzői:Teljes értékű nedveseledel kutyáknakA testsúlyszabályozás támogatásáraCsökkentett kalóriatartalom: kisebb zsírtartalmú hús, kalóriaszegény zöldségek és gyümölcsök magas részarányaRostokban gazdag: a kellemes telítettség-érzetért100%-ban humán élelmiszer-minőségű: a legjobb színhús és tápanyagokban gazdag belsőségek, kiváló minőségű fehérjét biztosítanak az izomtömeg fenntartásáhozGabona- és gluténmentes: az optimális emészthetőség érdekébenFontos kalcium: osztrigahéjból, az egészséges csontozat fenntartásához szükségesLizin: fontos aminosav csillagfürtből és chiamagbólVitálanyagokban gazdag gyógynövények: cickafark, édeskömény, pitypang és körömvirágKiegyensúlyozott tápanyagok: vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek kiegyensúlyozott arányaL-karnitinnelÁllatorvosok által kifejlesztett és ajánlottHelyi gyártásból: bevizsgált bajor hentesmester minőségVáltozatos: különböző fajtákban kapható

6x400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Fat vadhcsirkeús nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

6x400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Fat vadhcsirkeús nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

6x400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Fat vadhcsirkeús nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?