6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Protein Wild nedves kutyatáp

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Protein Wild nedves kutyatáp

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Protein Wild nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Protein Wild nedves kutyatáp - termékleírás

A Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Protein 6 x 400 g kiegyensúlyozott nedves kutyatáp kiváló minőségű , 100%-os élelmiszer-minőségű alapanyagokból készül, és gondosan kiegyensúlyozott tápanyagtartalom jellemzi. A foszfor, a réz és a nátrium mennyisége csökkent, ahogyan a fehérjetartalom is. Réz tartalmú zöldségeket és gyümölcsöket sem tartalmaz. A Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Protein 6 x 400 g így támogathatja a máj és a vese természetes működését. A nem fehérje energiaforrások, mint a lenmagolaj és a kókuszliszt, biztosítják, hogy kedvence elegendő kalóriához jusson. A Terra Canis Alimentum Veterinarium Low Protein 6 x 400 g rövid áttekintés: Kiegyensúlyozott nedves eledel kutyáknak A normál vese- és májműködés támogatására kifejlesztve Csökkentett fehérjetartalom: de kiválóan emészthető fehérjeforrásokból Alkalmazott ásványi anyag tartalom: csökkentett mennyiségű nátrium, foszfor és réz 100%-os élelmiszer-minőségű valamennyi felhasznált összetevő Emésztéstámogatás: megnövelt rost- és mérsékelt zsírtartalom Gabonamentes: a jó emészthetőség érdekében Egyetlen állatból származó fehérje: fajtánként csak egy húsforrást tartalmaz Magas biológiai érték: a tápanyagok könnyen felszívódnak a szervezetben Elegendő kalóriabevitel: a nem fehérje energiaforrások burgonya, lenmagolaj és kókuszliszt révén Réztartalmú zöldségek és gyümölcsöknélkül Gyógynövénykeverék: gyermekláncfűvel, csalánnal & nyírfával Minősített hentesmester minőség: helyi termelésből Bajorországban Állatorvosokkal közösen kifejlesztve

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Protein Wild nedves kutyatáp - termék paraméterei

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Protein Wild nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Protein Wild nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Low Protein Wild nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?