6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Intestinal Chicken nedves kutyatáp

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Intestinal Chicken nedves kutyatáp

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Intestinal Chicken nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Intestinal Chicken nedves kutyatáp - termékleírás

A Terra Canis Alimentum Veterinarium Intestinal 6 x 400 g nedves diétás eledel kifejezetten kutyák számára lett kifejlesztve, hogy támogassa emésztési funkciójukat. A kiváló minőségű kutyaeledel könnyen emészthető összetevőkből áll, 100%-os élelmiszer-minőségben. A Terra Canis Alimentum Veterinarium Intestinal 6 x 400 g megnövelt elektrolit-tartalmának köszönhetően a Terra Canis Alimentum Veterinarium Intestinal 6 x 400 g segít kompenzálni a tápanyagveszteségeket. A diétás kutyatáp gabona- és gluténmentes, ami különösen könnyen emészthetővé teszi. Fontos probiotikumokat is tartalmaz, amelyek támogathatják a természetes bélflórát. A Terra Canis Alimentum Veterinarium Veterinarium Intestinal 6 x 400 g egy pillantásra: Teljes értékű diétás eledel kutyáknak az akut bélrendszeri felszívódási zavarok enyhítésére Könnyen emészthető kiindulási források: könnyen emészthető összetevőkből készült Megnövelt elektrolittartalom: nátriummal és káliummal segíthet a tápanyagveszteségek kompenzálásában Gabona- és gluténmentes: csak korlátozottan emészthető, támogatja az ideális emészthetőséget 100%-os élelmiszer-minőség: legjobb izom- és sovány szív- és gyomorhús, kiváló minőségű aminosavakban és omega-6 zsírsavakban gazdag Válogatott gyümölcsök és zöldségek: tele természetes rostokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel Gyógynövénykeverék: kamillával, ánizzsal, cickafarkfűvel, ginzenggel és köménymaggal Emésztést elősegítő: psylliumhéjat és lenmagot tartalmaz Probiotikumok: EM-et (hatékony mikroorganizmusokat) tartalmaz, támogathatja a természetes bélflórát Kalcium osztrigahéjból: szükséges a normális csontok fenntartásához MCT-olaj: gyorsan rendelkezésre álló energiát biztosít Állatorvosok által ajánlott és kifejlesztett Minősített hentesmester-minőség: helyi termelésből Bajorországban Különböző fajták: a változatosságért az eleségtálban Általános információk Használat vagy az etetési időszak meghosszabbítása előtt ajánlott állatorvos tanácsát kikérni. A diétás eledel etetése során rendszeresen keresse fel állatorvosát ellenőrzés céljából. Ha kedvence egészségi állapota romlik, azonnal forduljon állatorvoshoz.

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Intestinal Chicken nedves kutyatáp - termék paraméterei

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Intestinal Chicken nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Intestinal Chicken nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

6x 400g Terra Canis Alimentum Veterinarium Intestinal Chicken nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?