Economy Pack: 12x800g Terra Canis First Aid Kímélő eledel csirkével nedves kutyatáp

Economy Pack: 12x800g Terra Canis First Aid Kímélő eledel csirkével nedves kutyatáp

Economy Pack: 12x800g Terra Canis First Aid Kímélő eledel csirkével nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 34 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Economy Pack: 12x800g Terra Canis First Aid Kímélő eledel csirkével nedves kutyatáp - termékleírás

A Terra Canis First Aid Schonkost egy alacsony zsírtartalmú, alacsony stimuláns tartalmú és gabonamentes eledel, amelyet kifejezetten gyomor-bélrendszeri problémákkal küzdő kutyák számára fejlesztettek ki. A prémium minőségű nedves eledel könnyen emészthető, és nem terheli túlságosan az emésztőrendszert.Az eledel gondosan válogatott, kiváló minőségű, élelmiszer-minőségű összetevőket tartalmaz. A fő összetevők közé tartozik a sovány hús és a kíméletesen párolt zöldségek. Az emészthető receptet gyógynövények, fekete köményolaj, kókuszliszt és gyógyító agyag, valamint fehérjében gazdag túró egészíti ki. A kutyája esetleges hasmenés okozta elektrolit- és tápanyagveszteségét a táplálékhoz hozzáadott extra tápanyagok pótolják. A Terra Canis First Aid Schonkost Németországban gyártják, és magas minőség jellemzi.A Terra Canis First Aid Schonkost 12 x 800 g egy pillantásra: Egészséges nedves eledel felnőtt kutyák számára.Alacsony zsírtartalmúés stimulációszegény eledel: a gyomor-bélrendszeri problémákkal küzdő kutyák igényeihez igazítvaGabonamentes: alkalmas allergiás és intoleranciás kutyák számára isÉlelmiszer-minőségű összetevők: minden összetevő kiváló minőségű és bizonyítottan emberi fogyasztásra alkalmasHozzáadott tápanyagok: a hasmenés és más emésztési problémák okozta elektrolit- és tápanyagveszteségek kompenzálásáraSovány csirke- vagy borjúhús: jól emészthető fehérjeforrásokKíméletesen párolt zöldségek: jól emészthető, létfontosságú tápanyagokban gazdagTúró: magas fehérjetartalmú, támogathatja a gyomor-bélrendszertNyugtató gyógynövénykeverék: édesköménnyel, kamilla-, citromfű- és körömvirágkivonattal.Fekete köményolaj: az emésztési problémák bizonyított gyógymódjaKókuszliszt: jól emészthető, alacsony zsírtartalmú és rostban gazdagGyógyföld: ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazÁllatorvossal közösen kifejlesztveNémetországban készült

Economy Pack: 12x800g Terra Canis First Aid Kímélő eledel csirkével nedves kutyatáp - termék paraméterei

Economy Pack: 12x800g Terra Canis First Aid Kímélő eledel csirkével nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

Economy Pack: 12x800g Terra Canis First Aid Kímélő eledel csirkével nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

Economy Pack: 12x800g Terra Canis First Aid Kímélő eledel csirkével nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?