12x800g Terra Canis Senior Csirke, uborka, tök & gyógynövények nedves kutyatáp

12x800g Terra Canis Senior Csirke, uborka, tök & gyógynövények nedves kutyatáp

12x800g Terra Canis Senior Csirke, uborka, tök & gyógynövények nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 36 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12x800g Terra Canis Senior Csirke, uborka, tök & gyógynövények nedves kutyatáp - termékleírás

Laktató, házi jellegű eledel bajor hagyományőrző hentesüzemből: étvágygerjesztően hangzik, igaz? Kutyája biztosan egyetért majd ezzel, ha megkóstolja a Terra Canis Senior gabonamentes tápot. A nedvestáp 100%-ban élelmiszer-minőségű nyersanyagokból áll, melyet kíméletes gőzölve párolásos eljárással készítenek. A receptúrát speciálisan az idősebb ebek táplálkozási igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Ezt a senior eledelt magas hústartalom jellemzi, melyet sok zöldséggel, gyümölccsel és gyógynövényekkel egészítenek ki. Továbbá kecsketejet is tartalmaz, ami extra adag tápanyagot szolgáltat kedvence számára. A Terra Canis Senior gabonamentes többek között minőségi fehérjékkel, ballasztanyagokkal, nyomelemekkel és vitaminokkal látja el kutyusát. Összetevői létfontosságú szervek, az ízületek és az immunrendszer megfelelő működését támogatják. Aki számára fontos a magas minőség és a kiegyensúlyozott receptúra, annak kiváló választás a Terra Canis Senior gabonamentes. A Terra Canis Senior gabonamentes 12 x 800 g jellemzői: Minőségi, teljes értékű eledel idősebb kutyák számára 100%-ban élelmiszer-minőségű nyersanyagokból: a felhasznált összetevők megfelelnek az emberi fogyasztásra alkalmas élelem minőségi kritériumainak, élelmiszerüzemben gyártják Húsban gazdag receptúra: 60%-ban állati alkotóelemekből, többek között friss vázizomhúsból, szívből és májból Gabonamentes: megfelelő intoleranciával és allergiával küzdő kutyáknak is alkalmas Friss zöldségekkel, gyümölcsökkel és gyógynövényekkel: értékes vitál- és ballasztanyagok természetes forrása Kecsketejjel finomítva: extra adag tápanyagot szolgáltat Speciálisan idősebb ebeknek: alacsony foszfáttartalmú, igényekhez igazított összetétel, ami a szív, a vesék, az ízületek és az immunrendszer működését támogatja Kíméletes előállítási mód: gőzölve párolással készül Teljesen természetes: nem tartalmaz mesterséges színezékeket, ízfokozókat és tartósítószereket Különféle ízekben: többdéle finom menü kapható Minőség Németországból: bajor hagyományőrző hentesüsemben készül

12x800g Terra Canis Senior Csirke, uborka, tök & gyógynövények nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

12x800g Terra Canis Senior Csirke, uborka, tök & gyógynövények nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

12x800g Terra Canis Senior Csirke, uborka, tök & gyógynövények nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?