TIAKI

TIAKI "Better With A Cat" rozsdamentes acél etetőtál macskáknak- 850 ml, Ø 17,2 cm

TIAKI

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 920 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

TIAKI "Better With A Cat" rozsdamentes acél etetőtál macskáknak- 850 ml, Ø 17,2 cm - termékleírás

A TIAKI „Better With A Cat“ rozsdamentes acél tál ideális itató- és etetőtál macskája számára. Két praktikus méretben kapható, és elegendő űrtartalmat kínál a napi étkezésekhez - csupán válassza ki a kedvence méretének megfelelő tálat! Belső oldala teljes egészében rozsdamentes acélból készül, ami ízsemleges és higiénikus, így száraz- és nedveseledelhez egyaránt tökéletes. Ráadásul a tál kézzel vagy mosogatógépben is könnyen tisztítható.Praktikus csúszásgátló alja megakadályozza, hogy a tál evés közben elcsúszkáljon, és zavaró hangokkal bosszantsa a macskát és gazdáját. A „Life is better with a cat' mondat pedig nemcsak egy macskagazdi tiszta szívből érkező hitvallása, hanem a látványt is még szebbé teszi: a pink színű felirat remekül mutat a kék alapon. Így minden látogató számára azonnal egyértelművé válik, hogy mi (azaz ki) körül forog az Ön élete. S ez bizony cicájának is örömöt okoz.A TIAKI „Better With A Cat“ rozsdamentes acél tál jellemzői:Elegáns tál macskáknak, két praktikus méretben kaphatóUniverzálisan használható: nedves- és szárazeledelhez egyaránt alkalmasBelső oldal rozsdamentes acélból: könnyen tisztán tartható, ízsemleges és különösen higiénikusCsúszásgátló alsó oldal: termoplasztikus gumiból (TPR), megakadályozza a tál elcsúszkálását evés közbenKülönlegessége: pink „Life is better with a cat” (az élet jobb egy macskával) rányomott felirat, kék alaponKörnyezetbarát: tartós és újrahasznosítható rozsdamentes acélPraktikus utazáshoz: viszonylag könnyű, strapabíró és könnyen tisztíthatóMutatós design: szép színösszeállítás, fényes belső oldal, alul mancs mintaAnyag:Belső oldal: rozsdamentes acélKülső oldal: műanyagAlsó oldal: TPR (termoplasztikus gumiÁtmérő: 140 mm / 172 mmŰrtartalom : 450 ml / 850 mlSzín: kék (pink felirattal)Tisztítás: rozsdamentes acél, mosogatógépben tisztítható______________________________________________________________________________A TIAKI nem próbál különlegesnek látszani, hiszen van, ami már eleve különleges: az Ön és kedvence közötti egyedülálló kapcsolat – valami, ami csakis az Önöké. A TIAKI-nél sokkal inkább azt szeretnénk elérni, hogy az Önök mindennapi életének részévé váljunk.Szeretnénk kedvence boldogságához minden pillanatban hozzájárulni: a játékkal, melyet kitartóan rágcsál, a pórázzal, melyet türelmetlenül a gazdijához visz, amikor sétálni indulnak, vagy a fekhellyel, amelyen boldogan alszik el egy izgalmas nap után.A TIAKI célja, hogy az a márka legyen, amelyre minden élethelyzetben számíthatnak: a mindkettőjüknek örömet szerző, ragyogó pillanatokban éppúgy, mint a szőrös, összekarmolt vagy megrágott történésekkor.Ilyenkor ott szeretnénk lenni.TIAKI. Az életük része.

TIAKI "Better With A Cat" rozsdamentes acél etetőtál macskáknak- 850 ml, Ø 17,2 cm - termék paraméterei

Kategóriatálak

TIAKI "Better With A Cat" rozsdamentes acél etetőtál macskáknak- 850 ml, Ø 17,2 cm - ár és elérhetőség előzményei

TIAKI "Better With A Cat" rozsdamentes acél etetőtál macskáknak- 850 ml, Ø 17,2 cm - egyéb érdekes termékek

TIAKI "Better With A Cat" rozsdamentes acél etetőtál macskáknak- 850 ml, Ø 17,2 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?