TIAKI

TIAKI "In The Mood For Food" rozsdamentes acél etetőtál kutyáknak, macskáknak- 850 ml, Ø 17,2 cm

TIAKI

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 125 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

TIAKI "In The Mood For Food" rozsdamentes acél etetőtál kutyáknak, macskáknak- 850 ml, Ø 17,2 cm - termékleírás

A TIAKI „In The Mood For Food“ rozsdamentes acél etetőtál sokoldalúan kihasználható. Alkalmas macskák és kutyák számára itatótálként, valamint száraz- és nedveseledel felkínálására. Kiváló minőségű, higiénikus és könnyen tisztítható rozsdamentes acélból készül. Mosogassa el akár kézzel, akár helyezze mosogatógépbe, ezt a tálat gyerekjáték tisztán tartani.Egy ide-oda csúszó tál akusztikailag sem túl kellemes élmény, ugyanakkor tartalmának kényelmes elfogyasztását is zavarja. Ezért került a tál aljára egy csúszásgátló TPR réteg, ami ráadásul egy szép kutyamancs formájában jelenik meg. A tál belseje szépen csillogó rozsdamentes acél, külseje pedig esztétikus és modern: diszkrét tojáshéjszínű bevonatán remekül mutat a petrolkék „In the mood for food“ felirat. A TIAKI „In The Mood For Food“ rozsdamentes acél etetőtál két praktikus méretben kapható. A TIAKI „In The Mood For Food“ rozsdamentes acél tál jellemzői:Higiénikus etető- és itatótál kutyáknak és macskáknakKét praktikus méretben kaphatóSokoldalúan kihasználható: száraz- és nedveseledelhez, valamint vízhez is tökéletesStílusos felirattal: „In the mood for food“Kiváló minőségű rozsdamentes acél: ízsemleges, higiénikus és könnyen tisztíthatóNem csúszkál el: az alján található, mancs formájú TPR rétegnek köszönhetőenElegáns design: fényes belső oldal, kívül tojáshéjszínű bevonat petrolkék felirattalAnyag:Belső oldal: rozsdamentes acélKülső oldal: műanyagAlsó oldal: TPR (termoplasztikus gumi)Átmérő: 140 mm / 172 mmŰrtartalom: 450 ml / 850 mlSzín: fehér (petrolkék felirattal)Tisztítás: rozsdamentes acél, mosogatógépben tisztítható______________________________________________________________________________ A TIAKI nem próbál különlegesnek látszani, hiszen van, ami már eleve különleges: az Ön és kedvence közötti egyedülálló kapcsolat – valami, ami csakis az Önöké. A TIAKI-nél sokkal inkább azt szeretnénk elérni, hogy az Önök mindennapi életének részévé váljunk. Szeretnénk kedvence boldogságához minden pillanatban hozzájárulni: a játékkal, melyet kitartóan rágcsál, a pórázzal, melyet türelmetlenül a gazdijához visz, amikor sétálni indulnak, vagy a fekhellyel, amelyen boldogan alszik el egy izgalmas nap után. A TIAKI célja, hogy az a márka legyen, amelyre minden élethelyzetben számíthatnak: a mindkettőjüknek örömet szerző, ragyogó pillanatokban éppúgy, mint a szőrös, összekarmolt vagy megrágott történésekkor. Ilyenkor ott szeretnénk lenni. TIAKI. Az életük része.

TIAKI "In The Mood For Food" rozsdamentes acél etetőtál kutyáknak, macskáknak- 850 ml, Ø 17,2 cm - termék paraméterei

TIAKI "In The Mood For Food" rozsdamentes acél etetőtál kutyáknak, macskáknak- 850 ml, Ø 17,2 cm - ár és elérhetőség előzményei

TIAKI "In The Mood For Food" rozsdamentes acél etetőtál kutyáknak, macskáknak- 850 ml, Ø 17,2 cm - egyéb érdekes termékek

TIAKI "In The Mood For Food" rozsdamentes acél etetőtál kutyáknak, macskáknak- 850 ml, Ø 17,2 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?