TIAKI Green Shades csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak- 250 ml, Ø 15,7 cm

TIAKI Green Shades csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak- 250 ml, Ø 15,7 cm

TIAKI Green Shades csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak- 250 ml, Ø 15,7 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 147,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

TIAKI Green Shades csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak- 250 ml, Ø 15,7 cm - termékleírás

A Green Shades csúszásgátlóval ellátott etetőtál kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, ezért száraz- és nedveseledelhez, valamint vízhez egyaránt használható. Emellett tökéletes tulajdonságokkal bír: ízsemleges, könnyen tisztítható és felülete ellenálló a baktériumokkal és a penészgombákkal szemben.A TIAKI Green Shades tál külsö oldala feketétől mentáig terjedő, szép színezetet mutat, a nagyobb stabilitás érdekében pedig a tál alján csúszásgátló szilikongyűrű található, amit minden bizonnyal Ön és négylábú kedvence is nagyra értékel majd.A TIAKI Green Shades csúszásmentes etetőtál jellemzői: Kétszínű tál macskáknak és kutyáknakKicsiknek és nagyoknak egyaránt: három különböző méretben kaphatóSokoldalú: vízhez, valamint száraz- és nedveseledelhez is remekül használhatóNem csúszkál el: az alján található szilikongyűrű stabilitást biztosítKiváló minőség: rozsdamentes acélból készül, higiénikus és könnyen tisztíthatóElegáns design: külső oldala bevonatos, elegáns színösszeállítás, belül matt felületAnyaga:Kívül: porszórásBelül: rozsdamentes acélAlul: szilikonSzín: mentazöld / fekete / ezüstKezelési útmutató: mosogassa el kézzel, enyhe mosogatószert használva, majd alaposan öblítse le vízzel Mérettáblázat:ŰrtartalomÁtmérő felülÁtmérő alulMagasság250 ml11,5 cm15,7 cm3,5 cm450 ml15 cm20 cm4,5 cm850 ml17,5 cm23,5 cm5,5 cmMegjegyzés:Kérjük, rendszeresen cserélje a vizet, hogy kedvence számára mindig friss ivóvizet biztosítson! Rendszeresen mossa ki a rozsdamentes acél tálat!_____________________________________________________________________________A TIAKI nem próbál különlegesnek látszani, hiszen van, ami már eleve különleges: az Ön és kedvence közötti egyedülálló kapcsolat – valami, ami csakis az Önöké. A TIAKI-nél sokkal inkább azt szeretnénk elérni, hogy az Önök mindennapi életének részévé váljunk.Szeretnénk kedvence boldogságához minden pillanatban hozzájárulni: a játékkal, melyet kitartóan rágcsál, a pórázzal, melyet türelmetlenül a gazdijához visz, amikor sétálni indulnak, vagy a fekhellyel, amelyen boldogan alszik el egy izgalmas nap után.A TIAKI célja, hogy az a márka legyen, amelyre minden élethelyzetben számíthatnak: a mindkettőjüknek örömet szerző, ragyogó pillanatokban éppúgy, mint a szőrös, összekarmolt vagy megrágott történésekkor.Ilyenkor ott szeretnénk lenni.TIAKI. Az életük része.

TIAKI Green Shades csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak- 250 ml, Ø 15,7 cm - termék paraméterei

TIAKI Green Shades csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak- 250 ml, Ø 15,7 cm - ár és elérhetőség előzményei

TIAKI Green Shades csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak- 250 ml, Ø 15,7 cm - egyéb érdekes termékek

TIAKI Green Shades csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak- 250 ml, Ø 15,7 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?