TIAKI csúszásmentes etetőtál, átlátszó narancs kutyáknak, macskáknak- 850 ml, Ø 21 cm

TIAKI csúszásmentes etetőtál, átlátszó narancs kutyáknak, macskáknak- 850 ml, Ø 21 cm

TIAKI csúszásmentes etetőtál, átlátszó narancs kutyáknak, macskáknak- 850 ml, Ø 21 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 691,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

TIAKI csúszásmentes etetőtál, átlátszó narancs kutyáknak, macskáknak- 850 ml, Ø 21 cm - termékleírás

Az átlátszó narancssárga TIAKI csúszásgátló tál jól átgondolt tervezés eredménye: macskák és kutyák számára egyaránt alkalmas, kínálható benne száraztáp, nedveseledel és víz is. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülő belső tál rendkívül higiénikus, mivel a rozsdamentes acél ellenáll a baktériumoknak és a penészképződésnek, plusz nagyon könnyen tisztítható. Emellett a tál ízsemleges, rendkívül strapabíró és ennek megfelelően tartós is.A TIAKI csúszásmentes tál könnyű műanyag külső fala nagyobb stabilitást biztosít, és narancssárga, félig átlátszó anyagának köszönhetően, stílusos, vidám és izgalmasan esztétikus. A tál alján található bemélyedés megkönnyíti a tál felemelését és lehelyezését, a termoplasztikus gumiból (TPR) készülő csúszásgátló perem pedig növeli a tál stabilitását, hogy kedvence kényelmesebben tudja elfogyasztani tálkája tartalmát, és ezáltal az Ön számára is nyugalmasabbá váljon az etetés.Az átlátszó narancssárga TIAKI csúszásgátló tál jellemzői: Színes, vidám tál kutyáknak és macskáknakMultifunkciós: alkalmas vízhez, nedves- és szárazeledelhezRozsdamentes acél belső tál: megkönnyíti a tisztítást, higiénikus anyagCsúszásgátló alsó oldal: a termoplasztikus gumiból készülő perem megakadályozza a tál csúszkálásátAlján bemélyedéssel: a tál könnyebb felemeléséhez és lehelyezéséhezKülönleges kialakítás: félig átlátszó táltartó a nagyobb stabilitás érdekébenAnyag:Kívül: műanyagBelül: rozsdamentes acélFenékrész: TPRSzín: átlátszó narancssárgaKezelési útmutató: semleges mosogatószerrel tisztítsa meg, és alaposan öblítse le vízzel Mérettáblázat:ŰrtartalomÁtmérő felülÁtmérő alulMagasság400 ml13 cm16 cm5,5 cm850 ml16,5 cm21 cm7 cmMegjegyzés: Kérjük, rendszeresen cserélje a vizet, hogy kedvence számára mindig friss ivóvizet biztosítson! Rendszeresen mossa ki a rozsdamentes acél tálat! _____________________________________________________________________________A TIAKI nem próbál különlegesnek látszani, hiszen van, ami már eleve különleges: az Ön és kedvence közötti egyedülálló kapcsolat – valami, ami csakis az Önöké. A TIAKI-nél sokkal inkább azt szeretnénk elérni, hogy az Önök mindennapi életének részévé váljunk.Szeretnénk kedvence boldogságához minden pillanatban hozzájárulni: a játékkal, melyet kitartóan rágcsál, a pórázzal, melyet türelmetlenül a gazdijához visz, amikor sétálni indulnak, vagy a fekhellyel, amelyen boldogan alszik el egy izgalmas nap után.A TIAKI célja, hogy az a márka legyen, amelyre minden élethelyzetben számíthatnak: a mindkettőjüknek örömet szerző, ragyogó pillanatokban éppúgy, mint a szőrös, összekarmolt vagy megrágott történésekkor.Ilyenkor ott szeretnénk lenni.TIAKI. Az életük része.

TIAKI csúszásmentes etetőtál, átlátszó narancs kutyáknak, macskáknak- 850 ml, Ø 21 cm - termék paraméterei

Kategóriatálak

TIAKI csúszásmentes etetőtál, átlátszó narancs kutyáknak, macskáknak- 850 ml, Ø 21 cm - ár és elérhetőség előzményei

TIAKI csúszásmentes etetőtál, átlátszó narancs kutyáknak, macskáknak- 850 ml, Ø 21 cm - egyéb érdekes termékek

TIAKI csúszásmentes etetőtál, átlátszó narancs kutyáknak, macskáknak- 850 ml, Ø 21 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?