TIAKI csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak, átlátszó kék- 850 ml, Ø 21 cm

TIAKI csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak, átlátszó kék- 850 ml, Ø 21 cm

TIAKI csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak, átlátszó kék- 850 ml, Ø 21 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 691,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

TIAKI csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak, átlátszó kék- 850 ml, Ø 21 cm - termékleírás

Kedvenceinkre is érvényes, hogy egy szép tálban felszolgálva jobban ízlik az eledel. A TIAKI csúszásgátlóval ellátott tálkájában vizet, valamint száraz és nedveseledelt is kínálhat négylábú barátjának. A rozsdamentes acél belső tál rendkívül higiénikus, könnyen tisztítható és nagyon strapabíró. A TIAKI csúszásmentes tál különlegessége a vidám kék színű, félig átlátszó külső fal. Az elcsúszkálás megakadályozása, s ezáltal kedvence étzkezéseinek csendesebbé és kényelmesebbé tétele érdekében a tál alsó pereme gumiborítással ellátott. Emellett az oldalt található bemélyedések megkönnyíti az etetőtál felemelését és a lehelyezését.Az átlátszó kék TIAKI csúszásgátló tál jellemzői: Színvidám itató- és etetőtál kutyáknak és macskáknakUniverzálisan használható: vízhez, nedves- és szárazeledelhez egyaránt alkalmasRozsdamentes acél belső tál: higiénikus anyag, könnyen tisztítható, erős és könnyűEsztétikus és funkcionális design: félig átlátszó táltartó nagyobb átmérővel a megbízható stabilitás érdekébenOldalt bemélyedéssel: az egyszerű mozgatás érdekébenCsúszásgátló perem: hőre lágyuló gumiból a csendes és kényelmes etetésértAnyag:Kívül: műanyagBelül: rozsdamentes acélFenékrész: TPRSzín: átlátszó kékKezelési útmutató: semleges mosogatószerrel tisztítsa meg, és alaposan öblítse le vízzel Mérettáblázat:ŰrtartalomÁtmérő felülÁtmérő alulMagasság400 ml13 cm16 cm5,5 cm850 ml16,5 cm21 cm7 cmMegjegyzés: Kérjük, rendszeresen cserélje a vizet, hogy kedvence számára mindig friss ivóvizet biztosítson! Rendszeresen mossa ki a rozsdamentes acél tálat! _____________________________________________________________________________ A TIAKI nem próbál különlegesnek látszani, hiszen van, ami már eleve különleges: az Ön és kedvence közötti egyedülálló kapcsolat – valami, ami csakis az Önöké. A TIAKI-nél sokkal inkább azt szeretnénk elérni, hogy az Önök mindennapi életének részévé váljunk. Szeretnénk kedvence boldogságához minden pillanatban hozzájárulni: a játékkal, melyet kitartóan rágcsál, a pórázzal, melyet türelmetlenül a gazdijához visz, amikor sétálni indulnak, vagy a fekhellyel, amelyen boldogan alszik el egy izgalmas nap után. A TIAKI célja, hogy az a márka legyen, amelyre minden élethelyzetben számíthatnak: a mindkettőjüknek örömet szerző, ragyogó pillanatokban éppúgy, mint a szőrös, összekarmolt vagy megrágott történésekkor. Ilyenkor ott szeretnénk lenni. TIAKI. Az életük része.

TIAKI csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak, átlátszó kék- 850 ml, Ø 21 cm - termék paraméterei

Kategóriatálak

TIAKI csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak, átlátszó kék- 850 ml, Ø 21 cm - ár és elérhetőség előzményei

TIAKI csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak, átlátszó kék- 850 ml, Ø 21 cm - egyéb érdekes termékek

TIAKI csúszásmentes etetőtál kutyáknak, macskáknak, átlátszó kék- 850 ml, Ø 21 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?