Stílusos szék Almanzo fekete / szürke

Stílusos szék Almanzo fekete / szürke

Stílusos szék Almanzo fekete / szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 60 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stílusos szék Almanzo fekete / szürke - termékleírás

Stílusos szék Almanzo fekete / szürke Az Almanzo szék garantáltan kivételes kiegészítője lesz a modern belső térnek. Az elegánsan alakított háttámla nem csak dekoratív, hanem kényelmes is. A tömör fekete acélszerkezet kiváló stabilitást és tartósságot biztosít a szék számára. Alkalmas étkezőbe vagy konyhába. A szék stílusos, modern és kényelmes. Bárhová is helyezi, a belső teret különlegessé változtatja. A szék 2 darabos készletként vásárolható, az ár 1 darabra vonatkozik. Méretek: 51cm x 51,5cm x 81cm (szélesség x mélység x magasság)Anyag: szövet, acél, polipropilénSzín: szürke, fekete (porszórt)

Termék Stílusos szék Almanzo fekete / szürke termékcsoporthoz tartozik Műanyag székek, márka kínálatában szerepel Dkton, a színes változat 000000, az anyag az műanyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Stílusos szék Almanzo fekete / szürke - termék paraméterei

Szín000000
AnyagMűanyag
KategóriaSzékek, Műanyag székek
MárkaDkton
Szín000000
Anyagműanyag
E-shopEstilofina.hu

Stílusos szék Almanzo fekete / szürke - ár és elérhetőség előzményei

Stílusos szék Almanzo fekete / szürke - egyéb érdekes termékek

Stílusos szék Almanzo fekete / szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?