Stílusos irodaszék Navy - szürke/fekete

Stílusos irodaszék Navy - szürke/fekete

Stílusos irodaszék Navy - szürke/fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 87 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stílusos irodaszék Navy - szürke/fekete - termékleírás

Stílusos irodaszék Navy - szürke/fekete A Navy irodai szék, azok számára szól, akik szeretnek nem csak kényelmesen, hanem esztétikai környezetben is dolgozni.A mobil kerekek és a kartámaszok mellett ez a forgó irodai szék ülésmagasság-beállító mechanizmust is kínál. A szék magasságának állítását biztosítja a kiváló minőségű gázdugattyú. Eko bőrből készül, a hátulja pedig finom hálóból.Kényeztesse magát egy minőségi, megfizethető Navy irodai székkel, amely maximális kényelmet nyújt. Méretek: 64,0 x 67,0 x 118,0 cm. (szélesség x mélység x magasság)Anyag: ekológikus bőr, fém, nejlon, PUA szék / lábak színe: szürke-fekete / fekete

Termék Stílusos irodaszék Navy - szürke/fekete termékcsoporthoz tartozik Irodai székek, a márkához tartozik Dkton, a színes változat 000000, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Stílusos irodaszék Navy - szürke/fekete - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
KategóriaSzékek, Irodai székek
MárkaDkton
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Stílusos irodaszék Navy - szürke/fekete - ár és elérhetőség előzményei

Stílusos irodaszék Navy - szürke/fekete - egyéb érdekes termékek

Stílusos irodaszék Navy - szürke/fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?