Stílusos irodaszék Narina fekete-króm

Stílusos irodaszék Narina fekete-króm

Stílusos irodaszék Narina fekete-króm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 119 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stílusos irodaszék Narina fekete-króm - termékleírás

Stílusos irodaszék Narina fekete-króm A Narina irodai szék, fekete-króm, kiváló minőségű feldolgozott szék, fémszerkezettel, króm kivitelben.A szék fekete ekológikus bőrből van kárpitozva, a hátulján és az ülésen finoman dekoratív öltéssel, ami nagyszerű eleganciát kölcsönöz bármilyen belső térnek, amelyben megjelenik.A gyakorlati és a funkcionális értékek szempontjából nagyon sokat kínál - az ötkaros kereszten lévő mozgatható kerekek mellett egy magasságbeállító mechanizmussal ellátott elfordítható üléssel is rendelkezik. A Narina dizájn irodai szék tipikus felszerelés lehet iroda vagy konferencia teremben. Méretek: 45,0x 58,0 x 103,0 cm. (szélesség x mélység x magasság)Anyag: ekológikus bőr, fémFotel / lábak színe: fekete, króm

Termék Stílusos irodaszék Narina fekete-króm termékcsoporthoz tartozik Irodai székek, a márkához tartozik Dkton, a színes változat 000000, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Stílusos irodaszék Narina fekete-króm - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
KategóriaSzékek, Irodai székek
MárkaDkton
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Stílusos irodaszék Narina fekete-króm - ár és elérhetőség előzményei

Stílusos irodaszék Narina fekete-króm - egyéb érdekes termékek

Stílusos irodaszék Narina fekete-króm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?