Stílusos szék Jensen szürke

Stílusos szék Jensen szürke

Stílusos szék Jensen szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 33 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stílusos szék Jensen szürke - termékleírás

Stílusos szék Jensen szürke A Jensen étkezőszék lenyűgözi egyszerű, mégis stílusos megjelenésével. Az időtlen tervezésének köszönhetően minden otthon kiemelkedő eleme lehet. A tartós polipropilén anyagból készült ergonomikus ülés tökéletes támaszt nyújt a hátnak. Vékony fém lábak légies könnyedséget adnak a bútornak miközben tökelétes stabilitásról is gondoskodnak. A Jensen szék univerzális és tökéletes megoldás nappaliba, étkezőbe vagy konyhába. Könnyen tisztítható és karbantartható, ez teszi kiválóan alkalmassá a mindennapi családi életre. Magasság: 84 cmSzélesség: 50 cmMélység: 50 cmÜlőrész magassága: 47 cmÜlőrész szélessége: 44 cmÜlőrész mélysége: 38 cmSzín: szürkeAnyag: polipropilén, fém A szék 4 db-os szettként kapható, az ár 1 db-ra vonatkozik.

Termék Stílusos szék Jensen szürke termékcsoporthoz tartozik Műanyag székek, márka kínálatában szerepel Furniria, a színes változat 000000, az anyag az műanyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Stílusos szék Jensen szürke - termék paraméterei

Szín000000
AnyagMűanyag
KategóriaSzékek, Műanyag székek
MárkaFurniria
Szín000000
Anyagműanyag
E-shopEstilofina.hu

Stílusos szék Jensen szürke - ár és elérhetőség előzményei

Stílusos szék Jensen szürke - egyéb érdekes termékek

Stílusos szék Jensen szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?