Design szék Jensen petrol

Design szék Jensen petrol

Design szék Jensen petrol

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 27 770 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design szék Jensen petrol - termékleírás

Design szék Jensen petrol A Jensen dizájnszék lenyűgöz egyszerű, de stílusos kialakításával. Az ergonomikusan kialakított polipropilén ülés kellemes tartást biztosít a hátnak és kényelmes ülést biztosít. A fém lábak megkönnyítik a szék általános kialakítását. A Jensen egy sokoldalú szék, egy kis frissességet visz a belső térbe. Az egyszerű és gyors karbantartásnak köszönhetően a terasz vagy az erkély megfelelő kiegészítője lesz. Legyen szó otthonról, konferenciateremről, modern kávézóról vagy orvosi váróteremről – a Jensen szék minden tér elegáns kiegészítője lesz. A szék 4 darabos készletként kerül értékesítésre, az ár 1 darabra vonatkozik. Méret: 48cm x 84cm x 50cm (sz x ma x mé)Ülőrész magassága: 47cmAnyag: műanyag, fémSzín: petrol

Ezt a terméket a csoportban találja Műanyag székek, márka kínálatában szerepel Furniria, a színes változat 00008c, az anyag az műanyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design szék Jensen petrol - termék paraméterei

Szín00008c
AnyagMűanyag
KategóriaSzékek, Műanyag székek
MárkaFurniria
Szín00008c
Anyagműanyag
E-shopEstilofina.hu

Design szék Jensen petrol - ár és elérhetőség előzményei

Design szék Jensen petrol - egyéb érdekes termékek

Design szék Jensen petrol - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?