NordBlanc BLOCKBUSTER Wine férfi sídzseki NBWJM7740_CTE

NordBlanc BLOCKBUSTER Wine férfi sídzseki NBWJM7740_CTE

NordBlanc BLOCKBUSTER Wine férfi sídzseki NBWJM7740_CTE

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 101 524 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

NordBlanc BLOCKBUSTER Wine férfi sídzseki NBWJM7740_CTE - termékleírás

NordBlanc BLOCKBUSTER Wine férfi sídzseki NBWJM7740_CTE NORDBLANC BLOCKBUSTER férfi sí- és snowboard dzseki, új, sztreccs anyagból, a legjobb TORAY DERMIZAX™ membránnal. NORDBLANC sí- és snowboardkabát. Az új sztreccs anyag a lehető legmagasabb szintű TORAY DERMIZAX™ membránnal vízálló és rendkívül légáteresztő. Az anyagot TEFLON Fabric protector technológiával kezelik az erős víz- és foltlepergető képesség, valamint a könnyebb karbantartás érdekében. A varrások az elérhető legjobb technológiával vannak ragasztva. A belső zsebek, a síbérlet zsebe az ujján és más apró részletek teszik ezt a kabátot tökéletes sí kabátkává és kabátkává bármilyen téli sporthoz. Mély hóátfúvásokban és gondozott lejtőkön biztos lehetsz benne, hogy egyetlen hópehely sem fog átjutni a vízálló cipzárakon, a jól illeszkedő ujjak rugalmas dupla mandzsettáján és a továbbfejlesztett derékszíjon. A kapucni 4 különböző módon húzható le és állítható be, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson. A kabát nagyon könnyű, és az INVISTA TERMOLITE PLUS tölteléknek köszönhetően nagyon meleg és kényelmes. Előnyök: SZÉLÁLLÓ Ellenáll az erős széllökéseknek, és kényelmesen tudja tartani Önt még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. VÍZÁLLÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. HOLLOW TRAIN Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Ragasztott varratok Magas hőmérsékletű ragasztott szalag alkalmazásával a tű varrása közbeni behatolása után keletkező furatok 100% -os gyógyulását érjük el. Ez a terméket teljesen vízállóvá teszi, még az ilyen varratokkal rendelkező helyeken is. EXCITEMENT: vízálló cipzárak szellőző cipzárak ragasztott varratok derékszíj rendszer belső rugalmas mandzsetta az ujjban levehető kapucni Anyagok és karbantartás: Felső anyag: DERMIZAX® - 100% poliészter Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter A sport- és a technikai ruházat hosszú élettartamának fenntartása érdekében figyelmet kell fordítani a megfelelő ápolásra, amely elsősorban attól függ, hogy milyen anyagból és milyen tulajdonságokkal rendelkezik a termék. A termék megfelelő ápolásáról ITT tájékozódhat. Kabátok » Téli kabátok » NordBlanc BLOCKBUSTER Wine férfi sídzseki NBWJM7740_CTE

Termék NordBlanc BLOCKBUSTER Wine férfi sídzseki NBWJM7740_CTE termékcsoporthoz tartozik Férfi kabátok a márkától Nordblanc.

Ez a termék a kategóriába tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc.

NordBlanc BLOCKBUSTER Wine férfi sídzseki NBWJM7740_CTE - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Férfi kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc

NordBlanc BLOCKBUSTER Wine férfi sídzseki NBWJM7740_CTE - ár és elérhetőség előzményei

NordBlanc BLOCKBUSTER Wine férfi sídzseki NBWJM7740_CTE - egyéb érdekes termékek

NordBlanc BLOCKBUSTER Wine férfi sídzseki NBWJM7740_CTE - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?