Női vízálló szabadtéri nadrág NORDBLANC PEACEFUL kék NBFPL7961_MRY

Női vízálló szabadtéri nadrág NORDBLANC PEACEFUL kék NBFPL7961_MRY

Női vízálló szabadtéri nadrág NORDBLANC PEACEFUL kék NBFPL7961_MRY

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 36 762 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női vízálló szabadtéri nadrág NORDBLANC PEACEFUL kék NBFPL7961_MRY - termékleírás

Női vízálló szabadtéri nadrág NORDBLANC PEACEFUL kék NBFPL7961_MRY Női vízálló nadrág NORDBLANC PEACEFUL rugalmas TERATEX® 10000 anyagból és fleece béléssel. TERATEX® 10000 elasztikus anyagból készült vízálló szabadtéri nadrág. Szigetelt, puha elasztikus gyapjúval. A nadrág ergonomikusan formázott. A zsebek cipzárasak. VÍZÁLLÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. FELSZERELÉS vízálló cipzárak szellőzés a combokon nadrághúzás TERATEX® 10000ELP MAG Az ELP-vel jelölt membránokat kifejezetten a nők hőmérséklet-szabályozási igényeire optimalizálták. A NORDBLANC funkcionális anyagból készült felületkezelések felső kategóriájának közepes változata. Vízálló anyag, amely taszítja a vizet a szövet felületéről, miközben biztosítja a szükséges vízszigetelést, légáteresztő képességet és kiküszöböli a széllökések behatolását. Az ebből az anyagból készült termék alkalmas normál sporttevékenységekhez és mindennapi használatra. Külső anyag: tERATEX® 10000, vízoszlop 10 000 mm, légáteresztő képesség 8 000 g Bélés: 100% poliészter Nadrágok » Sport nadrág » Női vízálló szabadtéri nadrág NORDBLANC PEACEFUL kék NBFPL7961_MRY

Ez a termék a kategóriába tartozik női nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Termék Női vízálló szabadtéri nadrág NORDBLANC PEACEFUL kék NBFPL7961_MRY csoport termékei között található Női nadrágok, a márkához tartozik Nordblanc.

Női vízálló szabadtéri nadrág NORDBLANC PEACEFUL kék NBFPL7961_MRY - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaNordblanc

Női vízálló szabadtéri nadrág NORDBLANC PEACEFUL kék NBFPL7961_MRY - ár és elérhetőség előzményei

Női vízálló szabadtéri nadrág NORDBLANC PEACEFUL kék NBFPL7961_MRY - egyéb érdekes termékek

Női vízálló szabadtéri nadrág NORDBLANC PEACEFUL kék NBFPL7961_MRY - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?