Női könnyű szigetelt vízálló leggings Nordblanc MEGFELELŐ kék NBWPL7779_MVO

Női könnyű szigetelt vízálló leggings Nordblanc MEGFELELŐ kék NBWPL7779_MVO

Női könnyű szigetelt vízálló leggings Nordblanc MEGFELELŐ kék NBWPL7779_MVO

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 19 000 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női könnyű szigetelt vízálló leggings Nordblanc MEGFELELŐ kék NBWPL7779_MVO - termékleírás

Női könnyű szigetelt vízálló leggings Nordblanc MEGFELELŐ kék NBWPL7779_MVO A NORDBLANC COMPLIANT szigetelt és vízálló leggings szárazon és melegen tart sportolás és szabadtéri tevékenységek során, még a nehezebb körülmények között is. A tartós és vízálló külső rétegnek köszönhetően ez a leggings megbízható védelmet nyújt az eső és a hó ellen. A szigetelő réteg optimális meleget biztosít, míg a rugalmas anyag korlátlan mozgást tesz lehetővé. A leggings széles, elasztikus derékpánttal rendelkezik a maximális kényelem érdekében, amely hátul egy zsebbel van ellátva a kisebb alapvető dolgok számára. Maradjon kényelmes és koncentráljon a kalandokra az időjárástól függetlenül. Frissítse fel szabadtéri felszerelését funkcionális és stílusos, szigetelt, vízálló leggingsünkkel. DRYFOR® Funkcionális rost, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. SOFTSHIELD® TERATEX® 10000 Funkcionális kültéri anyag igényes szabadtéri tevékenységekhez. Fő előnyei a rugalmasság, a hőszigetelés, a kiváló szél- és vízálló tulajdonságok, valamint a tökéletes légáteresztő képesség. Az anyag egy háromrétegű laminátumból áll, ahol az anyagok megfelelő kombinációja könnyű, puha, rugalmas, kiváló hőszigeteléssel rendelkező softshellt eredményez. 88% poliészter 12% elasztán - SOFTSHIELD® 10000, vízoszlop 10 000 mm, légáteresztő képesség 10 000 g Nadrágok » Sport nadrág » Női könnyű szigetelt vízálló leggings Nordblanc MEGFELELŐ kék NBWPL7779_MVO

Ez a termék a kategóriába tartozik Női leggings, a márka gyártja Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Termék Női könnyű szigetelt vízálló leggings Nordblanc MEGFELELŐ kék NBWPL7779_MVO csoport termékei között található női nadrág, a márkához tartozik Nordblanc az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női könnyű szigetelt vízálló leggings Nordblanc MEGFELELŐ kék NBWPL7779_MVO - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Női leggings, női nadrág, Női nadrágok, Női sport leggings
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női könnyű szigetelt vízálló leggings Nordblanc MEGFELELŐ kék NBWPL7779_MVO - ár és elérhetőség előzményei

Női könnyű szigetelt vízálló leggings Nordblanc MEGFELELŐ kék NBWPL7779_MVO - egyéb érdekes termékek

Női könnyű szigetelt vízálló leggings Nordblanc MEGFELELŐ kék NBWPL7779_MVO - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?