Női leggings Kari Traa Stílusú nadrág 622520 Slate

Női leggings Kari Traa Stílusú nadrág 622520 Slate

Női leggings Kari Traa Stílusú nadrág 622520 Slate

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 22 843 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női leggings Kari Traa Stílusú nadrág 622520 Slate - termékleírás

Női leggings Kari Traa Stílusú nadrág 622520 Slate A szuper könnyű és szuper funkcionális, gyorsan száradó Kari Traa Stil H/Z legging egy funkcionális 4 évszakos alapréteg a súlyt igénylő tevékenységekhez. Merész logóval és nehéz versenyzői kialakítással, paneles kivitelben a lányok számára, akik komolyan gondolják a dolgot.Magasan funkcionális 4-way stretch szintetikus anyag következik követi a test mozgását, elvezeti a testnedvességet és gyorsan szárad. Panelek a következőktől háló a Body Mapping konstrukcióban növeli a légáteresztő képességet. Érezni fogod, amint bemelegítesz. A fésült belső oldal minden bőrnek hízeleg. Lapos varrások és széles elasztikus derékpánt, panelszerkezet a maximális kényelem és a professzionális teljesítmény érdekében. Szuper könnyű, gyorsan száradó, nedvszívó tulajdonságokkal rendelkező anyag 4 irányítottan rugalmas anyag Mikuláscsillag belülről Kényelmes, ha közvetlenül a testen viselik Panelszerkezet Body Mapping tervezés Lapos varratok A nadrág stílusos magas mandzsettával készült Könnyű rétegezés KT logó nyomtatás Egész évben kedvenc Fő anyag: 94% poliészter, 6% elasztán. Egyéb anyag 91% poliészter, 9% elasztán. Egyéb anyag: 92% poliészter, 8% Elasztán Súly 150 Kari Traa ő nem csak egy freestyle síbajnok három olimpiai éremmel, hanem egy sikeres sportcsapat létrehozója is márka létrehozója.Pontosan a női testhez tervezett sportruházat formák, de ugyanakkor, hogy megfeleljen az aktív és sportos életmódnak. A legtöbb Kari Traa terméket úgy tervezték, hogy tizenévesek által viselhető. A merinói gyapjúnak köszönhetően az alsónemű egyszerre meleg és vékony, valamint kényelmes. a Kari Traa sapkákat és kesztyűket is gyárt. Ha női kabátokat és nadrágokat egyedi dizájnnal, akkor szintén jó helyen jár. A kabátok és a nadrágok nemcsak a kialakításukban, hanem abban is egyedülállóak, hogy nőkre szabottak és tökéletesen illeszkednek. Sportot is találhat széldzsekiket, melegítőket, zoknis melltartókat és rengeteg kiegészítőt. Ideális, akár aerobik, zumba, spinning, vagy csak úgy megyünk kocogni.Abszolút egyedülállóak a melltartók Kari Traa. Melltartó úgy tervezték, hogy maximális kényelmet biztosítsanak sportolás közben. Akasztók megerősítettek, az egész melltartó csontozásmentes, a melltartó anyaga gyorsan száradó anyagból készült, és tökéletes rögzítési rendszerrel rendelkezik. Az egyedülálló két szövet kombinációja és a változó irányú sztreccs megakadályozza a kényelmetlen a mellek kilengését és ezáltal a túlzott megerőltetést és megterhelést. Nekem nem volt semmilyen melltartó, amit valaha is tapasztaltál, hogy ilyen kényelmesen sportolj és élvezd minden tevékenységet a legteljesebb mértékben. Thermo » Hosszú alsónadrágok » Női leggings Kari Traa Stílusú nadrág 622520 Slate

Termék Női leggings Kari Traa Stílusú nadrág 622520 Slate csoport termékei között található Női leggings, a márka gyártja Kari Traa, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja női nadrág, a márkához tartozik Kari Traa az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Termék Női leggings Kari Traa Stílusú nadrág 622520 Slate termékcsoporthoz tartozik Női nadrágok, a márkához tartozik Kari Traa, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női leggings Kari Traa Stílusú nadrág 622520 Slate - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
IntrastatRövidnadrág pánské-0,15-62071900
KategóriaNadrág, Női leggings, női nadrág, Női nadrágok, Női alsónadrág, Hosszú leggings
MárkaKari Traa
E-shopGamisport.hu

Női leggings Kari Traa Stílusú nadrág 622520 Slate - ár és elérhetőség előzményei

Női leggings Kari Traa Stílusú nadrág 622520 Slate - egyéb érdekes termékek

Női leggings Kari Traa Stílusú nadrág 622520 Slate - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?