Női téli leggings Nordblanc PANORAMA fekete NBWPL7776_CRN

Női téli leggings Nordblanc PANORAMA fekete NBWPL7776_CRN

Női téli leggings Nordblanc PANORAMA fekete NBWPL7776_CRN

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 28 524 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női téli leggings Nordblanc PANORAMA fekete NBWPL7776_CRN - termékleírás

Női téli leggings Nordblanc PANORAMA fekete NBWPL7776_CRN A NORDBLANC PANORAMA technikai téli leggingsünk TERATEX X20000 anyagból készült, amely rendkívül vízálló, meleg, szélálló és légáteresztő. Ezáltal ideális téli túrákhoz, északi sportokhoz és akár síeléshez is. A leggings combján cipzárak találhatók a szellőzés érdekében, a maximális kényelem érdekében pedig széles, rugalmas derékszíjjal rendelkezik, amely hátul egy zsebbel van ellátva a kisebb alapvető dolgok számára. A leggings a lábszár alsó szegélyén cipzárral is rendelkezik, amely szükség szerint lecipzározható és a túra- vagy sífutócipőhöz igazítható. Ugyanakkor a lábszár alján egy rugalmas pánt található, amely megakadályozza, hogy egyetlen csepp víz is a cipő alá kerüljön. VÍZÁLLÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. TÜKRÖZŐ ELEMEK A fényvisszaverő elemek sokszor növelik láthatóságát sötétben és sötétben. FELSZERELÉS zseb a hátoldalon szellőző cipzárak a combokon cipzárak a lábszár alsó szegélyén a cipő jobb illeszkedése érdekében rugalmas a lábszár szegélyén a jobb vízhatlanság érdekében fényvisszaverő elemek TERATEX® 20000ELP MEMBRÁNMAG Az ELP-vel jelölt membránokat kifejezetten a nők hőmérséklet-szabályozási igényeire optimalizálták. A tökéletes membránanyag extrém vízállósággal és légáteresztő képességgel rendelkezik. A kompromisszumok nélküli anyagfunkció és a szuper vízlepergető képesség megvéd a szélsőséges időjárási ingadozásoktól. Az intelligens légáteresztő funkció minden időjárási körülmények között biztosítja a hőáramlást. Az ebből az anyagból készült terméket nagyon igényes szabadtéri tevékenységekhez és különösen extrém sporttevékenységekhez tervezték. 50% poliészter 36% nylon 14% elasztán - TERATEX X20000, vízoszlop 20 000 mm, légáteresztő képesség 15 000 g Nadrágok » Sport nadrág » Női téli leggings Nordblanc PANORAMA fekete NBWPL7776_CRN

Termék Női téli leggings Nordblanc PANORAMA fekete NBWPL7776_CRN csoport termékei között található Női leggings, a márka gyártja Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja női nadrág, a márkához tartozik Nordblanc az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Termék Női téli leggings Nordblanc PANORAMA fekete NBWPL7776_CRN termékcsoporthoz tartozik Női nadrágok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női téli leggings Nordblanc PANORAMA fekete NBWPL7776_CRN - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Női leggings, női nadrág, Női nadrágok, Női sport leggings
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női téli leggings Nordblanc PANORAMA fekete NBWPL7776_CRN - ár és elérhetőség előzményei

Női téli leggings Nordblanc PANORAMA fekete NBWPL7776_CRN - egyéb érdekes termékek

Női téli leggings Nordblanc PANORAMA fekete NBWPL7776_CRN - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?