Női thermo nadrág NORDBLANC confid NBBLD7099_JER

Női thermo nadrág NORDBLANC confid NBBLD7099_JER

Női thermo nadrág NORDBLANC confid NBBLD7099_JER

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 571 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női thermo nadrág NORDBLANC confid NBBLD7099_JER - termékleírás

Női thermo nadrág NORDBLANC confid NBBLD7099_JER Egy klasszikus, amelyet több százezer elégedett vásárló bizonyított. A funkcionális, meleg termo nadrág gyorsan száradó DRYFOR® anyagból készül, így nem kell aggódnia az izzadás miatt. A speciálisan kötött 'négyzet alakú szerkezet' maximalizálja a funkcionalitást és kényelmesebbé teszi az ön kényelmét. Akár sétálsz, sífutni a reggeli fagyasztókban vagy egy hűvös esti síeléshez, a kétrétegű anyag melegen tartja Önt. Az anyag hőszigetelő tulajdonságainak köszönhetően meleg lesz. A négyzet alakú szerkezet megbízhatóan távolítja el az anyag belsejétől a tetejéig a nedvességet, és tovább továbbadja a többi rétegre párolgás céljából. A bőr száraz marad, és a hideg verejték nem hűti le. Ez jelentősen növeli a test kényelmét, a tartósságot és a hőszabályozást. A nadrág nem korlátozza a mozgást, és a lapos varratDovodnak köszönhetően kiküszöböli a kellemetlen dörzsölést a bőrön. előnyök rugalmas A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenységnél. Gyorsan száradó Felszívja a felesleges nedvességet és eltávolítja az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és szárazon tartja, és kényelmessé teszi. AnyagDovod és karbantartás Anyag: 96% poliészter, 4% elasztán A sport- és a műszaki ruházat élettartamának fenntartása Venadekében figyelmet kell fordítani a megfelelő ápolásra, amely elsősorban annak az anyagnak a típusától és tulajdonságaitól függ, amelyből a terméket gyártják. technológia DRYFOR® Funkcionális rost, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elveszíti a daganatDovodat. A felületén található mikrohornyDovodnak köszönhetően a nedvesség hatékonyan kiUnikat az anyag külső oldalára, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes lesz. Ez a tulajdonság lehetővé teszi az anyag számára a testhőmVenaséklet tökéletes szabályozását. Nadrágok » Sport nadrág » Női thermo nadrág NORDBLANC confid NBBLD7099_JER

Termék Női thermo nadrág NORDBLANC confid NBBLD7099_JER termékcsoporthoz tartozik női nadrág, a márkához tartozik Nordblanc az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női thermo nadrág NORDBLANC confid NBBLD7099_JER - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
nagyság46
nagyság48
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női thermo nadrág NORDBLANC confid NBBLD7099_JER - ár és elérhetőség előzményei

Női thermo nadrág NORDBLANC confid NBBLD7099_JER - egyéb érdekes termékek

Női thermo nadrág NORDBLANC confid NBBLD7099_JER - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?