Női termo nadrág Nordblanc Engedd el NBBLM7095_SED

Női termo nadrág Nordblanc Engedd el NBBLM7095_SED

Női termo nadrág Nordblanc Engedd el NBBLM7095_SED

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 571 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női termo nadrág Nordblanc Engedd el NBBLM7095_SED - termékleírás

Női termo nadrág Nordblanc Engedd el NBBLM7095_SED Funkcionális alapréteg, termónadrág NORDBLANC CONCEDE. Többféle finom szál kombinációjából készült, így ideális kényelmet biztosít a hűvösebb időjárási tevékenységekhez. Funkcionális termónadrág puha és könnyű DRYFOR® anyagból, amely tökéletesen alkalmas a hideg időjárási sportok széles skálájához. Szuper puha belső oldal, bőrbarát, enyhíti a kellemetlen testszagokat. A fő funkció természetesen az, hogy elvezesse a nedvességet a bőrről, ahol a szálak kifinomult kiválasztása tökéletesen együttműködik, hogy a bőrt szárazon tartsa, és távol tartsa a hideg izzadságot a testtől. Ez jelentősen növeli a fizikai kényelmet, a tartósságot és a hőszabályozást. Ergonomikusan formázott a maximális kényelem érdekében, nem korlátozza a mozgást, és a lapos varrásoknak köszönhetően kiküszöböli a kellemetlen súrlódást a bőrön. A nadrág egész évben alkalmas alaprétegként minden tevékenységhez, télen előnyösebb, ha még vastagabb téli termónadrágunk van. GYORS SZÁRÍTÁS Felszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig szárazon és kényelmesen tartja Önt. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. DRYFOR® Funkcionális rost, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. Thermo » Hosszú alsónadrágok » Női termo nadrág Nordblanc Engedd el NBBLM7095_SED

Termék Női termo nadrág Nordblanc Engedd el NBBLM7095_SED termékcsoporthoz tartozik női nadrág, a márkához tartozik Nordblanc az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női nadrágok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Női termo nadrág Nordblanc Engedd el NBBLM7095_SED csoport termékei között található Női alsónadrág, a márkához tartozik Nordblanc, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Női termo nadrág Nordblanc Engedd el NBBLM7095_SED - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
FunkcionálisIGEN
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok, Női alsónadrág
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női termo nadrág Nordblanc Engedd el NBBLM7095_SED - ár és elérhetőség előzményei

Női termo nadrág Nordblanc Engedd el NBBLM7095_SED - egyéb érdekes termékek

Női termo nadrág Nordblanc Engedd el NBBLM7095_SED - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?