Női külső nadrág Nordblanc Hiker NBSPL7416_PLM

Női külső nadrág Nordblanc Hiker NBSPL7416_PLM

Női külső nadrág Nordblanc Hiker NBSPL7416_PLM

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 143 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női külső nadrág Nordblanc Hiker NBSPL7416_PLM - termékleírás

Női külső nadrág Nordblanc Hiker NBSPL7416_PLM Stretch ultrakönnyű kültVenai nadrág Nordblanc HIKER alkalmas minden nyári tevékenységre. Mehet az erdőbe vagy a városba, nyári túrázásra vagy fitneszre. Könnyűek és légáteresztőek, ugyanakkor gyorsan száradnak. ELSheNYÖK GYORS SZÁRÍTÁS Felszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig szárazon és kényelmesen tartja Önt. KIS SÚLY A könnyű anyag kényelmet és korlátlan mozgást biztosít. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. UV VÉDELEM A felhasznált anyag kiszűri a nap UV-sugarait, és megvédi bőrét káros hatásaitól. FELSZERELÉS összehúzza a nadrágot ANYAGOK Anyaga: 100% poliészter TECHNOLÓGIA DRYFOR® Funkcionális rost, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámDovodnak köszönhetően a nedvesség hatékonyan eltávolítható az anyag külső részén, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmVenaséklet tökéletes szabályozását. Nadrágok » Sport nadrág » Női külső nadrág Nordblanc Hiker NBSPL7416_PLM

Termék Női külső nadrág Nordblanc Hiker NBSPL7416_PLM termékcsoporthoz tartozik női nadrág, a márkához tartozik Nordblanc az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Női külső nadrág Nordblanc Hiker NBSPL7416_PLM - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Női külső nadrág Nordblanc Hiker NBSPL7416_PLM - ár és elérhetőség előzményei

Női külső nadrág Nordblanc Hiker NBSPL7416_PLM - egyéb érdekes termékek

Női külső nadrág Nordblanc Hiker NBSPL7416_PLM - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?