Női télikabát Nordblanc Tavaszi NBWJL7723_BZL

Női télikabát Nordblanc Tavaszi NBWJL7723_BZL

Női télikabát Nordblanc Tavaszi NBWJL7723_BZL

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 54 540 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női télikabát Nordblanc Tavaszi NBWJL7723_BZL - termékleírás

Női télikabát Nordblanc Tavaszi NBWJL7723_BZL Női télikabát NORDBLANC VERNAL TERATEX® 10000 sztreccs anyagból. A NORDBLANC VERNAL kabát egy egyszerű, funkcionális kabát téli használatra időjáráshoz. A puha sztreccs anyag nem korlátozza a mozgást, és kellőképpen tartós. A kabát elsősorban alkalmi viseletre, városba és hasonló célokra alkalmas igénytelen tevékenységekhez. A TERATEX® 10000 membránnal kiváló vízállóságot biztosít. A FURTHERM® hőszigetelés ideális hőkomfortot biztosít. Előnyök: Szélálló Ellenáll az erős széllökéseknek, és kényelmesen tudja tartani Önt még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. Vízálló A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. Lélegző Segít szabályozni a testhőmérsékletet, és tökéletes hőkomfortot biztosít bármilyen időjárási körülmények között. Üreges szál Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. Elasztikus A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. vízálló cipzárakderékszíj rendszerdupla ujjú Kabátok » Téli kabátok » Női télikabát Nordblanc Tavaszi NBWJL7723_BZL

Ez a termék a kategóriába tartozik Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc.

Termék Női télikabát Nordblanc Tavaszi NBWJL7723_BZL csoport termékei között található Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc.

Női télikabát Nordblanc Tavaszi NBWJL7723_BZL - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
KategóriaKabátok, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc

Női télikabát Nordblanc Tavaszi NBWJL7723_BZL - ár és elérhetőség előzményei

Női télikabát Nordblanc Tavaszi NBWJL7723_BZL - egyéb érdekes termékek

Női télikabát Nordblanc Tavaszi NBWJL7723_BZL - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?