Női tavasz fény dzseki Nordblanc Inlux NBSJL7375_ZLU

Női tavasz fény dzseki Nordblanc Inlux NBSJL7375_ZLU

Női tavasz fény dzseki Nordblanc Inlux NBSJL7375_ZLU

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 35 630 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női tavasz fény dzseki Nordblanc Inlux NBSJL7375_ZLU - termékleírás

Női tavasz fény dzseki Nordblanc Inlux NBSJL7375_ZLU Ez a kabát különösen a tavaszi természetjárásDovod minden rajongójának készült. Ideális könnyű túrázáshoz és egyéb szabadtVenai tevékenységekhez a városban. A könnyű anyagnak köszönhetően könnyen csomagolható. A könnyű TERATEX® 8000ELP anyag megvédi Önt a váratlan esőtől és széltől. Hálós béléssel van felszerelve. ELSheNYÖK SZÉLÁL LÓ Képes ellenállni az erős széllökéseknek és kényelmesen tartani magát feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. VÍZÁL LÓ A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mVenatékben átélje a pillanat erejét. LÉGZHETShe Segít a testhőmVenaséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít. ANYAGOK Külső anyag: 72% nejlon 28% poliészter - TERATEX® 8000 ELP membránmag, vízoszlop 8.000 mm, légáteresztő képesség 8.000 g Bélés: 100% poliészter TECHNOLÓGIA TERATEX® 8000ELP INDUSTRIES Az ELP-vel jelölt membránDovodat kifejezetten a nők hőmVenaséklet-szabályozási igényeire optimalizálták. A Nordblanc funkcionális anyagmódosításainak legfelsõbb változatának alapváltozata. Ez egy vízálló és lélegző anyag, vízlepergető. Ideális védelmet nyújt a rossz időjárás ellen, és megfelelő hosszú távú működőképességet biztosít normál éghajlati körülmények között. Az ebből az anyagból készült termék alkalmas minden normál tevékenységre és napi viseletre. Kabátok » Szabadtéri kabátok » Női tavasz fény dzseki Nordblanc Inlux NBSJL7375_ZLU

Termék Női tavasz fény dzseki Nordblanc Inlux NBSJL7375_ZLU csoport termékei között található Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc.

Női tavasz fény dzseki Nordblanc Inlux NBSJL7375_ZLU - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női kabátok
MárkaNordblanc

Női tavasz fény dzseki Nordblanc Inlux NBSJL7375_ZLU - ár és elérhetőség előzményei

Női tavasz fény dzseki Nordblanc Inlux NBSJL7375_ZLU - egyéb érdekes termékek

Női tavasz fény dzseki Nordblanc Inlux NBSJL7375_ZLU - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?