Női steppelt kabát NORDBLANC CONDITIONS kék NBWJL7716_MVO

Női steppelt kabát NORDBLANC CONDITIONS kék NBWJL7716_MVO

Női steppelt kabát NORDBLANC CONDITIONS kék NBWJL7716_MVO

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 44 381 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női steppelt kabát NORDBLANC CONDITIONS kék NBWJL7716_MVO - termékleírás

Női steppelt kabát NORDBLANC CONDITIONS kék NBWJL7716_MVO Női NORDBLANC CONDITIONS kabát, amely a környezetbarát és fenntartható pehelyalternatívával, a THERMOLITE® T-Down EcoMade-del van töltve. A környezetbarát és fenntartható pehelyalternatívából, a THERMOLITE® T-Down EcoMade-ból készült hőszigeteléssel töltött női kabát melegen tartja a testet és garantálja a szükséges hőkomfortot. Különösen akkor fogja értékelni, ha a városban, a téli természetben való séták során és így tovább viseli. THERMOLITE® ECOMADE T-DOWN A THERMOLITE® EcoMade T-DOWN technológia 100%-ban újrahasznosított PET-palackokból készül. Ez az 500 köbcentis szintetikus szigetelés számos előnnyel rendelkezik a pehellyel szemben: nagyobb térfogatú, jobb nedvességállósággal, még nedves állapotban is melegít, és gyorsabban szárad. Ez a technológia légáteresztő, puha és bolyhos, valamint nagyfokú összenyomhatóságot (csomagolhatóságot) és gyors regenerálódást biztosít. Felső anyag 97% poliészter 3% elasztán Töltőanyag 100% poliészter Bélés 100% poliészter Kabátok » Téli kabátok » Női steppelt kabát NORDBLANC CONDITIONS kék NBWJL7716_MVO

Termék Női steppelt kabát NORDBLANC CONDITIONS kék NBWJL7716_MVO termékcsoporthoz tartozik Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc.

Ezt a terméket a csoportban találja Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc.

Női steppelt kabát NORDBLANC CONDITIONS kék NBWJL7716_MVO - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
KategóriaKabátok, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc

Női steppelt kabát NORDBLANC CONDITIONS kék NBWJL7716_MVO - ár és elérhetőség előzményei

Női steppelt kabát NORDBLANC CONDITIONS kék NBWJL7716_MVO - egyéb érdekes termékek

Női steppelt kabát NORDBLANC CONDITIONS kék NBWJL7716_MVO - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?