Női sportok dzseki Nordblanc Eufória NBWJL7761_ZKO

Női sportok dzseki Nordblanc Eufória NBWJL7761_ZKO

Női sportok dzseki Nordblanc Eufória NBWJL7761_ZKO

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 35 492 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női sportok dzseki Nordblanc Eufória NBWJL7761_ZKO - termékleírás

Női sportok dzseki Nordblanc Eufória NBWJL7761_ZKO Női NORDBLANC EUPHORIA sportdzseki INVISTA TERMOLITE PLUS® töltéssel az ujjrészen, valamint elöl és hátul. A kabát egyéb részei meleg POWERFLEEC anyagból készültek. A sportdzseki elöl és hátul szigetelt és szélálló, valamint az ujjak egy része szigetelt, a többi rész rendkívül rugalmas és szigetelt POWERFLEEC anyagból készült, amely lehetővé teszi, hogy a dzseki összességében rugalmas legyen, és elősegíti a nem korlátozó mozgást. A szigetelt részek kellemes, könnyű anyagból készülnek, töltelékük pedig iNVISTA TERMOLITE PLUS üreges szálból, amely megtartja a hőt és megbízhatóan véd a huzat ellen. A könnyű sportdzseki rendkívül ergonomikus és funkcionális szabású. Alkalmas téli kerékpározáshoz, sífutáshoz, különálló külső rétegként, illetve a hőszigetelés fokozására szolgáló rétegként egy sídzseki alá. JUTALMAK SzélállóEllenáll az erős széllökéseknek, és kényelmesen tudja tartani Önt még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is.LélegzőSegít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén.Üreges szálMaximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között.Alacsony súlyA könnyű anyag kényelmet és korlátlan mozgást biztosít.ElasztikusA rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Technológia: INVISTA THERMOLITE®   Könnyű hőszigetelő töltőanyag, amelyet rendkívül alacsony hőmérsékletre tervezett termékekben használnak. Az üreges magszálak rendelkeznek a legjobb szigetelési tulajdonságokkal, és nagyon könnyűek. Ezt a terméket nagyon igényes szabadtéri tevékenységekhez és különösen extrém sporttevékenységekhez tervezték. POWERFLEECE Könnyű, nagyon rugalmas anyag, belülről mikroszálas belülről őrölt a fokozott hőszigetelés és kényelem érdekében. Kívülről sima és nagyon kellemes tapintású, kiváló hőszigetelést és védelmet nyújtó a széllökésekkel szemben. Kabátok » Sport kabátok » Női sportok dzseki Nordblanc Eufória NBWJL7761_ZKO

Termék Női sportok dzseki Nordblanc Eufória NBWJL7761_ZKO termékcsoporthoz tartozik Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc.

Női sportok dzseki Nordblanc Eufória NBWJL7761_ZKO - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női kabátok, Sportóra
MárkaNordblanc

Női sportok dzseki Nordblanc Eufória NBWJL7761_ZKO - ár és elérhetőség előzményei

Női sportok dzseki Nordblanc Eufória NBWJL7761_ZKO - egyéb érdekes termékek

Női sportok dzseki Nordblanc Eufória NBWJL7761_ZKO - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?