A készítményben található növényi hatóanyagok laxatív hatásúak. A készítmény enyhe perisztaltikát fokozó hatása révén megkönnyíti és meggyorsítja székletürítést. Hatóanyag: tamarin sűrítmény, infusum laxativa (édeskömény, bodzavirág, koriandermag és édesgyökér
Szafi Reform Piros bogyós-alma lekvár 350 gSütésálló, 65%-kal csökkentett energia és 60%-kal csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.Összetevők: Ivóvíz, pirosribizli (25%), eper (20%) almalé (20%), málna (5%), édesítőszerek (eritrit, szteviol glikozidok), sűrítő anyag
Szafi Reform Fahéjas szilva-alma lekvár 350 gSütésálló, 65%-kal csökkentett energia és 60%-kal csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.Összetevők: Szilva (50%), ivóvíz, almalé (20%); édesítőszerek (eritrit , szteviol glikozidok), sűrítő anyag (pektin), fahéj ( 0,5 %),
Szafi Free Piros bogyós-szőlő lekvár 350 g30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.Összetevők: Piros bogyós gyümölcsök (50%) (piros ribizli, eper, málna), ivóvíz, szőlőmust sűrítmény (25%), sűrítő anyag (pektin)Piros bogyós
Szafi Free Kajszibarack-szőlő lekvár 350 g30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.Összetevők: Kajszibarack (50%), szőlőmust sűrítmény (25%), ivóvíz, sűrítő anyag (pektin)Kajszibarack tartalom: 100 g termék 50 g kajszibarack
Szafi Free Eper-szőlő lekvár 350 g30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.Összetevők: Eper (50%), szőlőmust sűrítmény (25%), ivóvíz, sűrítő anyag (pektin)Eper tartalom: 100 g termék 50 g eper felhasználásával
Szafi Free Csipkebogyó-szőlő lekvár 350g30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.Összetevők: Csipkebogyó velő (50%), szőlőmust sűrítmény (24%), ivóvíz, sűrítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav).Gyümölcstartalom: 100 g termék
Szafi Free Fahéjas szilva-szőlő lekvár 350 g30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.Összetevők: Szilva (50%), szőlőmust sűrítmény (25%), ivóvíz, sűrítő anyag (pektin), fahéj (0,5%)Szilva tartalom: 100 g termék 50 g szilva
Szafi Reform Kajszibarack-alma lekvár 350 gSütésálló, 65%-kal csökkentett energia és 60%-kal csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.Összetevők: Kajszibarack (50%), ivóvíz, almalé (20%), édesítőszerek (eritrit, szteviol glikozidok), sűrítő anyag (pektin), étkezési sav
Szafi Reform Eper-alma lekvár 350 gSütésálló, 65%-kal csökkentett energia és 60%-kal csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.Összetevők: Eper (50%), ivóvíz, almalé (20%), édesítőszerek: (eritrit , szteviol glikozidok), sűrítő anyag (pektin), étkezési sav
Zöld kávé tea. Csak zúzott zöld kávébab, fém, ragasztó és fehérített rostok nélküli filterben. Gyártó: Specchiasol® Ezek a filterek csak a tiszta zúzott zöld kávé magvakat (Coffea arabica L. ) tartalmazzák. A zöld kávébab különbözik a hagyományos kávébabtól, mivel
Természetes gyümölcslé koncentrátummal édesített, magas gyümölcstartalmú vörös és kékáfonya extra dzsem Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, természetes módon előforduló cukrot tartalmaz. Kizárólag természetes alapanyagokból készül.Összetevők: vörös áfonya (25,5%) és
Mit érdemes tudni róla? Vegán Paleo Jelölendő allergéneket nem tartalmaz Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Színezőanyag- és tartósítószer-mentes 100 g-ban 51 g gyümölcs található Hőkezeléssel tartósított JAVASLAT: Kizárólag száraz, tiszta evőeszközökkel érintkezzen a
Eredeti francia hagyományok alapján kíméletes eljárással készített, természetes aromájú, magas gyümölcstartalmú dzsem. Összetevők: 51% eper, szőlőlé és datolya sűrítmény, zselésítő anyag (gyümölcspektin) citromlé
St. Dalfour Lekvár Narancs 284 g Termékleírás az összetevőkkel együtt pár napon belül feltöltésre kerül. Ha most szeretne a termékekről bővebb információt kapni, írjon nekünk a webáruház jobb alsó részén található chat ablakba és segítünk. Tájékoztatás:
Mennyei ízek igazi gyümölcsökből, természetes anyagokból készült lekvár, gyönyörű csomagolás, ízletes íz. Hozzáadott cukrot nem tartalmazGyümölcsöt tartalmaz minimum 50%-ban és ehhez jön még édesítés nélküli citromlé valamint szőlőlé és gyümölcspektin. St. Dalfour
St. Dalfour Lekvár Málna 284 g Termékleírás az összetevőkkel együtt pár napon belül feltöltésre kerül. Ha most szeretne a termékekről bővebb információt kapni, írjon nekünk a webáruház jobb alsó részén található chat ablakba és segítünk. Tájékoztatás:
St. Dalfour lekvár - természetes sárgabarack íz A St. Dalfour lekvár kíméletes eljárással készül, eredeti francia hagyományok alapján. Természetes aroma és magas gyümölcstartalom jellemzi, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Csak igazi gyümölcsből és természetes anyagokból
St. Dalfour lekvár - természetes füge íz A St. Dalfour lekvár kíméletes eljárással készül, eredeti francia hagyományok alapján. Természetes füge aroma és magas gyümölcstartalom jellemzi, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Csak igazi gyümölcsből és természetes anyagokból
Mennyei ízek igazi gyümölcsökből, természetes anyagokból készült lekvár, gyönyörű csomagolás, ízletes íz. Egy régi francia recept alapján, cseresznye csak édesített gyümölcslé-koncentrátummal. - Hozzáadott cukrot nem tartalmaz - gyümölcsöt tartalmaz minimum 50%-ban és
Desszertként, reggeliként is megállja a helyét. Borítsd nyakon lekvárral és szórd meg porított eritrittel. Elkészítés: 6 db tojást és 1 citrom reszelt héját keverd el csomómentesre a lisztkeverékkel, majd 20-30 percet pihentesd. Nagy serpenyőben hevíts kókuszolajat, majd
Citrus pektin Összetevők: pektin (E440) (citrushéjból) Felhasználása: lekvárok, dzsemek zselésítésére, kocsonya készítéséhez. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 888 kJ / 212 kcal Zsír: 0 g - amelyből telített zsírsavak: 0 g Szénhidrát: 50 g - amelyből cukor: 50 g
Kostóljuk meg friss vajjal, mézzel, lekvárral vagy esetleg valamilyen különleges pástétommal. Garantáltan ízleni fog. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Összetevők: Teljes kiőrlésű búzadara (60%), búzaliszt, növényi zsír (pálma, repce), élesztő, étkezési
Nagyon érett és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, hozzáadott cukor nélkül készült új generációs lekvár. A rövid főzési időnek köszönhetően tápanyagtartalma nem károsodott. A lekvárt steviával édesítettük, így cukorbetegek és cukrot nem kedvelők is
Ajánljuk pitékhez, palacsitába, csokis süteményekhez, vanília fagyihoz., Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
Magyar tűzpirosra érett, szaftos és édes paprikából készítettem ezt az igazi hungarikum lekvárt. Lekvár a javából, igaz nem gyümölcsökből főztem. Saját találmány, amire büszke vagyok. Remek ajándék, ami egy igazi magyaros zöldségféléből készült. Aki megkóstolta már,
Kaldeneker pektin 60gTermészetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad. A rövid főzési időnek köszönhetően kevésbé károsodik a
A homoktövist a főzés utolsó fázisában adják hozzá, így az ennek a hasznos gyógynövénynek a hatóanyagai kevésbé sérültek
Élvezd a nap érlelte gyümölcsök tökéletes aromáját a HELIOS Gourmet diabetikus lekvárokban, melyek cukor hozzáadása nélkül készülnek, és nem tartalmaznak ízfokozót, mesterséges színezéket. Gondoskodj róla, hogy családod minőségi finomságokat Összetevők:
A HELIOS diabetikus gyümölcs lekvár édesítésére szukralózt használnak, amely a kristálycukorral leginkább egyező ízű édesítőszer, hiszen nádcukorból készül. Több más édesítőszerrel ellentétben az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan.A HELIOS diabetikus gyümölcs
Használható lekvárok, befőttek, szörpök bebarnulása ellen, valamint savanyításra.Felhasználási javaslat:Ajánlott lekvárok, befőttek, dzsemek készítéséhez. Adagolása: 0,5-2,0 gr citromsav gyümölcs kilogrammonként. Napi maximum beviteli mennyisége nincs korlátozva.Limonádé
A legtöbb, boltban kapható, és nagyanyáink által főzött lekvárral ellentétben agabiyo baracklekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Tudtad, hogy az összes lekvárunk, így a
Összetevők: szőlőmust sűrítmény, ribizli (28,5%), szeder (16,5%), málna (5%), ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény.100 g termék 50 g ribizli-, szeder- és málna felhasználásával készült. Hozzáadott cukrot nem tartalmazEnnek a lekvárnak a különlegessége,
Összetevők: eper (48,75%), szőlőmust sűrítmény, ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, berkenye (1,25%), citromlé sűrítmény, szárított bodzavirág.100 g termék 50 g eper- és berkenye felhasználásával készül. Hozzáadott cukrot nem tartalmazLekvárunk édesítésére szőlőmustot
A gabiyo áfonyalekvárt a hagyományostól eltérő módon, nem kristálycukorral készítjük. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Tudtad, hogy áfonyalekvárunk tartósítószert sem tartalmaz. Sűrítésre pektint
TERMÉKLEÍRÁS: Kajszibarack lekvár nyírfacukorral és eritritollal. 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 262 kJ (63 Kcal) Zsír: 0,4 g ebből telített: 0 g Szénhidrát: 27 g ebből cukrok: 6,5 g Fehérje: 0,7 g
Csökkentett energiatartalmú lekvár, magas (70%-os) gyümölcstartalommal. Használt édesítőszerek a termékben: nyírfacukor (xilit), eritritol, szukralóz. Tartósítás módja: hőkezelés . Tárolási feltételek: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó! Felbontás után
TERMÉKLEÍRÁS: Eperlekvár nyírfacukorral és eritritollal. 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 260 kJ (62 Kcal) Zsír: 0,4 g ebből telített: 0 g Szénhidrát: 27 g ebből cukrok: 3,5 g Fehérje: 0,5 g
Homoktövis Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült homoktövislekvár xilittel édesítve, tartósítószer és színezék mentesen
Csipkebogyó Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült csipkebogyólekvár xilittel édesítve, tartósítószer mentesen
Sütőtök lekvár Az áfonya kellemesen kesernyés- savanykás íze jól harmonizál a mézzel. Nagyon finom húsok mellé, de süteményekbe, vagy egy lekváros kenyéren fogyasztva is kellemes. Összetevők: áfonya, cukor, méz, citromsav, pektin
Csipkebogyó Lekvár Bár a csipkebogyóban igen sok A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin található, legfontosabb hatóanyaga mégis a természetes C-vitamin, mely részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet
Berkenye Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült csipkebogyólekvár xilittel édesítve, tartósítószer mentesen
Áfonya Lekvár Mézzel A mézes áfonyalekvár talán a legkedveltebb és legkeresettebb lekvárunk. Az áfonya kellemesen kesernyés- savanykás íze jól harmonizál a mézzel. Nagyon finom húsok mellé, de süteményekbe, vagy egy lekváros kenyéren fogyasztva is kellemes. A lekvár magában
Pektinnel édesített, cukormentes sárgabarack lekvár. cukorbetegeknek, diétázóknak. Diétás lekvár sárgabarack termékleírás Összetevők: Sárgabarack, xilit, zselésítő anyag (pektin E440) Tápanyagtartalom 100 g termékben: Energia: 378,99 kJ/ 90,45 kcal Fehérje: 0,72 g
Gyümölcstartalom: 500 g szilva/ 100 g lekvár. Vízben oldható szárazanyag-tartalom: min. 55%Hozzáadott cukor nélkül
Összetevők: gyümölcsvelő 60% (narancs 30% (narancshús, kandírozott narancshéj) őszibarackvelő), sűrítőanyag: pektin, szőlőmagkivonat
Kajszibarack lekvár ssökkentett szénhidráttartalommal. Összetevők: gyümölcsvelő 50% (kajszibarack 45%, alma), gyümölcsből kivont természetes szirup, oligofruktóz, tömegnövelőszer: polidextróz, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: almasav, aromák, színezék: lutein,
ÖSSZETEVŐK: füge (65%), inulin, gyümölcsből kivont természetes szirup, almacukor, sűrítőanyag: pektin
A mediterrán hangulatot idéző, különleges ízű citrom lekvár újfajta kulináris élményekhez juttat. A citrom jellegzetes savanykás-fanyar ízét a kandírozott citromhéj és az őszibarackvelő selymesíti. A marmeládét a megszokott pirítós-kalács kombináción kívül rengeteg
Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú, édesítőszerrel és fruktózzal készült, magas gyümölcstartalmú áfonya lekvár Összetevők:gyümölcsvelő (áfonya 50%), édesítőszerek (szorbitol, maltitol, fruktóz), tömegnövelőszer (polidextróz), sűrítőanyag (pektin),
KISZERELÉS:380 gÖSSZETEVŐK:pirosribizli (50%), gyümölcsből kivont természetes szirup, inulin, tömegnövelőszer: polidextróz, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: cittromsav, aromák, színezék: carminvörösTÁPANYAG:Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 374 KJ/89 kcal,
Kenhető finomság legyen az müzlire, kenyérre, kalácsra, palacsintába, vagy sütibe. Összetevők: szilva (penyigei szilva 60%, vegyes szilva 38%), természetes gyümölcsből kivont szirup, oligofruktóz, sűrítőanyag: pektin, szárazanyag tartalom: 60% A Tiszahát hagyománya az
KISZERELÉS:380 gÖSSZETEVŐK:gyümölcsvelő 50% (kajszibarack 45%, alma), gyümölcsből kivont természetes szirup, oligofruktóz, tömegnövelőszer: polidextróz, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: almasav, aromák, színezék: lutein, carminvörösTÁPANYAG:Átlagos tápérték 100 g
KISZERELÉS:380 gÖSSZETEVŐK:eper 50%, gyümölcsből kivont természetes szirup, tömegnvelőszer: polidextróz, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: citromsav, színezék: E124, E 104 (A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.), aromaTÁPANYAG:Átlagos
A magyar nyelvű termékcímke a terméken található eredeti címke alapján készült. Allergiára vonatkozó utalások, allergén anyagok (Az adatok a termékek saját receptúrájára és nem vizsgálati eredményekre utalnak.): DENNREE BIO LEKVÁR EPERBŐL 55% GYÜMÖLCSTARTALOMMAL 340G
Dabur Chyawanprash (chavanprash) Ayurvédikus gyógynövény-elixír | A Dabur Chyawanprash egy ájurvédikus étrend-kiegészítő amlával, gyógynövényekkel és fűszerekkel. Több mint 40 gyógynövény és növényi kivonat hatékony kombinációja. A fő komponens az Amla, más néven
100 % sárgabarack. 100 g termék 267,9 g gyümölcs felhasználásával készült
Összetevők: mangó. 100 g termék 190 g gyümölcs felhasználásával készült
Az új Biosüsse lekvárokhoz csakis válogatott gyümölcsök és a természetesen édes Biosüsse lettek felhasználva. Valódi gyümölcsíz, cukor nélkül. Összetevők: 60 % sárgabarack*, édesítőszer: eritrit*, zselésítő anyag: pektin*, almalé koncentrátum*, savanyúságot
Az új Biosüsse lekvárokhoz csakis válogatott gyümölcsök és a természetesen édes Biosüsse lettek felhasználva. Valódi gyümölcsíz, cukor nélkül. Összetevők: 60 % eper*, édesítőszer: eritrit*, zselésítő anyag: pektin*, almalé koncentrátum*, savanyúságot szabályozó
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti
Homoktövis lekvár Összetevők: Homoktövis, méz, nádcukor, alma, pektin, citromsav. Egészen a III. évezred kezdetéig kevés falusi gyermek nőtt fel úgy, hogy ne lett volna része szabad tüzű, bográcsos ételkészítésekben. Talán a sertések mindentudója megbocsátja, hogy a nekik
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti
A vákuumos eljárás alacsony hőmérsékletet és rendkívül rövid főzési időt eredményez, amelyek lényegében érintetlenül hagyják a citrusfélék illatát és ízét. Próbálja ki a reggelire pirítóssal vagy sütemények töltelékének. Összetevők: narancspép és -héj (62%),