A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 945 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Termék Dabur Vita Jam - Chyawanprash Amla lekvár 250 g EAN kóddal van jelölve 5022496202503.
Kategória | Lekvárok |
EAN | 5022496202503 |
Nyírfacukor sárgabarack lekvár 230 g Egyedülállóan magas, 80 százalékos gyümölcstartalmú lekvárjaink különlegessége, hogy nem gyümölcskeverékből, hanem kizárólag szamócából, meggyből és sárgabarackból készülnek (nem tartalmaznak más, hozzáadott gyümölcsöket
Kajszibarack lekvár ssökkentett szénhidráttartalommal. Összetevők: gyümölcsvelő 50% (kajszibarack 45%, alma), gyümölcsből kivont természetes szirup, oligofruktóz, tömegnövelőszer: polidextróz, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: almasav, aromák, színezék: lutein,
A Klarstein Jam Session lekvárfőző üst valódi szakértő a lekvárok és dzsemek készítésében. A kezelése nagyon egyszerű: egyszerúen helyezze bele az üstbe a gyümölcsöt, amelyből lekvárt vagy zselét szeretne készíteni és válassza ki a megfelelő programot. Amikor hozzá
Pektinnel édesített, cukormentes sárgabarack lekvár. cukorbetegeknek, diétázóknak. Diétás lekvár sárgabarack termékleírás Összetevők: Sárgabarack, xilit, zselésítő anyag (pektin E440) Tápanyagtartalom 100 g termékben: Energia: 378,99 kJ/ 90,45 kcal Fehérje: 0,72 g
Áfonya Lekvár Mézzel A mézes áfonyalekvár talán a legkedveltebb és legkeresettebb lekvárunk. Az áfonya kellemesen kesernyés- savanykás íze jól harmonizál a mézzel. Nagyon finom húsok mellé, de süteményekbe, vagy egy lekváros kenyéren fogyasztva is kellemes. A lekvár magában
TERMÉKLEÍRÁS: Kajszibarack lekvár nyírfacukorral és eritritollal. 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 262 kJ (63 Kcal) Zsír: 0,4 g ebből telített: 0 g Szénhidrát: 27 g ebből cukrok: 6,5 g Fehérje: 0,7 g
Csipkebogyó Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült csipkebogyólekvár xilittel édesítve, tartósítószer mentesen
Homoktövis Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült homoktövislekvár xilittel édesítve, tartósítószer és színezék mentesen
Berkenye Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült csipkebogyólekvár xilittel édesítve, tartósítószer mentesen
Kajszibarack lekvár ssökkentett szénhidráttartalommal. Összetevők: gyümölcsvelő 50% (kajszibarack 45%, alma), gyümölcsből kivont természetes szirup, oligofruktóz, tömegnövelőszer: polidextróz, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: almasav, aromák, színezék: lutein,
Sütőtök lekvár Az áfonya kellemesen kesernyés- savanykás íze jól harmonizál a mézzel. Nagyon finom húsok mellé, de süteményekbe, vagy egy lekváros kenyéren fogyasztva is kellemes. Összetevők: áfonya, cukor, méz, citromsav, pektin
A mediterrán hangulatot idéző, különleges ízű citrom lekvár újfajta kulináris élményekhez juttat. A citrom jellegzetes savanykás-fanyar ízét a kandírozott citromhéj és az őszibarackvelő selymesíti. A marmeládét a megszokott pirítós-kalács kombináción kívül rengeteg
Csipkebogyó Lekvár Bár a csipkebogyóban igen sok A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin található, legfontosabb hatóanyaga mégis a természetes C-vitamin, mely részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet
Csökkentett energiatartalmú lekvár, magas (70%-os) gyümölcstartalommal. Használt édesítőszerek a termékben: nyírfacukor (xilit), eritritol, szukralóz. Tartósítás módja: hőkezelés . Tárolási feltételek: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó! Felbontás után
Bélmozgást elősegítő gyümölcslekvár tamarin és szenna tartalommal
Használható lekvárok, befőttek, szörpök bebarnulása ellen, valamint savanyításra.Felhasználási javaslat:Ajánlott lekvárok, befőttek, dzsemek készítéséhez. Adagolása: 0,5-2,0 gr citromsav gyümölcs kilogrammonként. Napi maximum beviteli mennyisége nincs korlátozva.Limonádé
Citrus pektin Összetevők: pektin (E440) (citrushéjból) Felhasználása: lekvárok, dzsemek zselésítésére, kocsonya készítéséhez. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 888 kJ / 212 kcal Zsír: 0 g - amelyből telített zsírsavak: 0 g Szénhidrát: 50 g - amelyből cukor: 50 g
Homoktövis lekvár Összetevők: Homoktövis, méz, nádcukor, alma, pektin, citromsav. Egészen a III. évezred kezdetéig kevés falusi gyermek nőtt fel úgy, hogy ne lett volna része szabad tüzű, bográcsos ételkészítésekben. Talán a sertések mindentudója megbocsátja, hogy a nekik
Szafi Free Csipkebogyó-szőlő lekvár 350g30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.Összetevők: Csipkebogyó velő (50%), szőlőmust sűrítmény (24%), ivóvíz, sűrítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav).Gyümölcstartalom: 100 g termék
Szafi Reform Piros bogyós-alma lekvár 350 gSütésálló, 65%-kal csökkentett energia és 60%-kal csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.Összetevők: Ivóvíz, pirosribizli (25%), eper (20%) almalé (20%), málna (5%), édesítőszerek (eritrit, szteviol glikozidok), sűrítő anyag
TERMÉKLEÍRÁS: Eperlekvár nyírfacukorral és eritritollal. 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 260 kJ (62 Kcal) Zsír: 0,4 g ebből telített: 0 g Szénhidrát: 27 g ebből cukrok: 3,5 g Fehérje: 0,5 g
A HELIOS diabetikus gyümölcs lekvár édesítésére szukralózt használnak, amely a kristálycukorral leginkább egyező ízű édesítőszer, hiszen nádcukorból készül. Több más édesítőszerrel ellentétben az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan.A HELIOS diabetikus gyümölcs
Magyar tűzpirosra érett, szaftos és édes paprikából készítettem ezt az igazi hungarikum lekvárt. Lekvár a javából, igaz nem gyümölcsökből főztem. Saját találmány, amire büszke vagyok. Remek ajándék, ami egy igazi magyaros zöldségféléből készült. Aki megkóstolta már,