A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 580 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Nyírfacukor sárgabarack lekvár 230 g Egyedülállóan magas, 80 százalékos gyümölcstartalmú lekvárjaink különlegessége, hogy nem gyümölcskeverékből, hanem kizárólag szamócából, meggyből és sárgabarackból készülnek (nem tartalmaznak más, hozzáadott gyümölcsöket sűrítés céljából). A kizárólag csak természetes összetevőket tartalmazó lekvárjaink tartósítószer nélkül kerülnek az üvegekbe. Összetevők: sárgabarack, xilit, citrom sűrítmény, pektin Átlagos tápérték 100g termékben Energia 96 kcal/401KJ Fehérje 0,83 g Zsír 0,13 g Élelmi rost 1,11 g Szénhidrát 33,36 g ebből poliolok (xilit) 27,7 g ebből cukrok 4,29 g ebből keményítő 1,37 g Tipp - Készítsünk belőle húsok mellé pikáns chutney-t. - Keverjünk belőle 1-2 evőkanállal natúr joghurthoz reggelire egy pár kanál zabpehellyel
Termék Nyírfacukor prémium sárgabarack lekvár 230 g az EAN kód írja le 5999884035077.
Kategória | Lekvárok |
EAN | 5999884035077 |
100 % sárgabarack. 100 g termék 267,9 g gyümölcs felhasználásával készült
TERMÉKLEÍRÁS: Kajszibarack lekvár nyírfacukorral és eritritollal. 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 262 kJ (63 Kcal) Zsír: 0,4 g ebből telített: 0 g Szénhidrát: 27 g ebből cukrok: 6,5 g Fehérje: 0,7 g
Pektinnel édesített, cukormentes sárgabarack lekvár. cukorbetegeknek, diétázóknak. Diétás lekvár sárgabarack termékleírás Összetevők: Sárgabarack, xilit, zselésítő anyag (pektin E440) Tápanyagtartalom 100 g termékben: Energia: 378,99 kJ/ 90,45 kcal Fehérje: 0,72 g
TERMÉKLEÍRÁS: Eperlekvár nyírfacukorral és eritritollal. 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 260 kJ (62 Kcal) Zsír: 0,4 g ebből telített: 0 g Szénhidrát: 27 g ebből cukrok: 3,5 g Fehérje: 0,5 g
Csökkentett energiatartalmú lekvár, magas (70%-os) gyümölcstartalommal. Használt édesítőszerek a termékben: nyírfacukor (xilit), eritritol, szukralóz. Tartósítás módja: hőkezelés . Tárolási feltételek: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó! Felbontás után
Sárgabarack minimum 50%ban, mégédesítés nélküli citromlé valamint szőlőlé és gyümölcspektin. Igazán ízletes csemege
Élvezd a nap érlelte gyümölcsök tökéletes aromáját a HELIOS Gourmet diabetikus lekvárokban, melyek cukor hozzáadása nélkül készülnek, és nem tartalmaznak ízfokozót, mesterséges színezéket. Gondoskodj róla, hogy családod minőségi finomságokat Összetevők:
Összetevők: mangó. 100 g termék 190 g gyümölcs felhasználásával készült
Sima sárgabaracklekvár piskótára, linzerre, dörzsölt tésztából készült banánra kenhető, vagy akár reggeli programnak, 45% darabos gyümölcstartalommal. Súly 1 kg
Áfonya Lekvár Mézzel A mézes áfonyalekvár talán a legkedveltebb és legkeresettebb lekvárunk. Az áfonya kellemesen kesernyés- savanykás íze jól harmonizál a mézzel. Nagyon finom húsok mellé, de süteményekbe, vagy egy lekváros kenyéren fogyasztva is kellemes. A lekvár magában
Csipkebogyó Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült csipkebogyólekvár xilittel édesítve, tartósítószer mentesen
Berkenye Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült csipkebogyólekvár xilittel édesítve, tartósítószer mentesen
Homoktövis Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült homoktövislekvár xilittel édesítve, tartósítószer és színezék mentesen
Kajszibarack lekvár ssökkentett szénhidráttartalommal. Összetevők: gyümölcsvelő 50% (kajszibarack 45%, alma), gyümölcsből kivont természetes szirup, oligofruktóz, tömegnövelőszer: polidextróz, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: almasav, aromák, színezék: lutein,