A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 170 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Összetevők: mangó. 100 g termék 190 g gyümölcs felhasználásával készült.
Termék Csattos prémium mangó lekvár 500 g az EAN kód írja le 5999860789192.
Kategória | Mangó, Lekvárok |
EAN | 5999860789192 |
Zöld kávé tea. Csak zúzott zöld kávébab, fém, ragasztó és fehérített rostok nélküli filterben. Gyártó: Specchiasol® Ezek a filterek csak a tiszta zúzott zöld kávé magvakat (Coffea arabica L. ) tartalmazzák. A zöld kávébab különbözik a hagyományos kávébabtól, mivel
Nyírfacukor sárgabarack lekvár 230 g Egyedülállóan magas, 80 százalékos gyümölcstartalmú lekvárjaink különlegessége, hogy nem gyümölcskeverékből, hanem kizárólag szamócából, meggyből és sárgabarackból készülnek (nem tartalmaznak más, hozzáadott gyümölcsöket
Pektinnel édesített, cukormentes sárgabarack lekvár. cukorbetegeknek, diétázóknak. Diétás lekvár sárgabarack termékleírás Összetevők: Sárgabarack, xilit, zselésítő anyag (pektin E440) Tápanyagtartalom 100 g termékben: Energia: 378,99 kJ/ 90,45 kcal Fehérje: 0,72 g
Áfonya Lekvár Mézzel A mézes áfonyalekvár talán a legkedveltebb és legkeresettebb lekvárunk. Az áfonya kellemesen kesernyés- savanykás íze jól harmonizál a mézzel. Nagyon finom húsok mellé, de süteményekbe, vagy egy lekváros kenyéren fogyasztva is kellemes. A lekvár magában
TERMÉKLEÍRÁS: Kajszibarack lekvár nyírfacukorral és eritritollal. 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 262 kJ (63 Kcal) Zsír: 0,4 g ebből telített: 0 g Szénhidrát: 27 g ebből cukrok: 6,5 g Fehérje: 0,7 g
Szoros záródású csattos üveg kisebb gyümölcsök - áfonya, áfonya, málna, gomba vagy lekvár - tartósítására. Anyaga: üveg, gumitömítés, fémcsat. Méretek: térfogat 0,1 l, 6,5x6,5x7 cm. Szoros záródású csattos üveg kisebb gyümölcsök - áfonya, áfonya, málna, gomba vagy
Csipkebogyó Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült csipkebogyólekvár xilittel édesítve, tartósítószer mentesen
Homoktövis Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült homoktövislekvár xilittel édesítve, tartósítószer és színezék mentesen
Berkenye Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült csipkebogyólekvár xilittel édesítve, tartósítószer mentesen
Szoros csatt záródású üveg kisebb gyümölcsök - áfonya, málna, gomba vagy lekvár - tartósítására. Anyaga: üveg, gumitömítés, fémcsat. Méretek: térfogat 0,05 l, átmérő 4,5 cm, magasság 6 cm. Szoros csatt záródású üveg kisebb gyümölcsök - áfonya, málna, gomba vagy
Kajszibarack lekvár ssökkentett szénhidráttartalommal. Összetevők: gyümölcsvelő 50% (kajszibarack 45%, alma), gyümölcsből kivont természetes szirup, oligofruktóz, tömegnövelőszer: polidextróz, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: almasav, aromák, színezék: lutein,
Sütőtök lekvár Az áfonya kellemesen kesernyés- savanykás íze jól harmonizál a mézzel. Nagyon finom húsok mellé, de süteményekbe, vagy egy lekváros kenyéren fogyasztva is kellemes. Összetevők: áfonya, cukor, méz, citromsav, pektin
A mediterrán hangulatot idéző, különleges ízű citrom lekvár újfajta kulináris élményekhez juttat. A citrom jellegzetes savanykás-fanyar ízét a kandírozott citromhéj és az őszibarackvelő selymesíti. A marmeládét a megszokott pirítós-kalács kombináción kívül rengeteg
Csipkebogyó Lekvár Bár a csipkebogyóban igen sok A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin található, legfontosabb hatóanyaga mégis a természetes C-vitamin, mely részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet
Csökkentett energiatartalmú lekvár, magas (70%-os) gyümölcstartalommal. Használt édesítőszerek a termékben: nyírfacukor (xilit), eritritol, szukralóz. Tartósítás módja: hőkezelés . Tárolási feltételek: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó! Felbontás után
Bélmozgást elősegítő gyümölcslekvár tamarin és szenna tartalommal
Használható lekvárok, befőttek, szörpök bebarnulása ellen, valamint savanyításra.Felhasználási javaslat:Ajánlott lekvárok, befőttek, dzsemek készítéséhez. Adagolása: 0,5-2,0 gr citromsav gyümölcs kilogrammonként. Napi maximum beviteli mennyisége nincs korlátozva.Limonádé