A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 379 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Pektinnel édesített, cukormentes sárgabarack lekvár. cukorbetegeknek, diétázóknak. Diétás lekvár sárgabarack termékleírás Összetevők: Sárgabarack, xilit, zselésítő anyag (pektin E440) Tápanyagtartalom 100 g termékben: Energia: 378,99 kJ/ 90,45 kcal Fehérje: 0,72 g Szénhidrát: 26,06 g ebből cukor: 6,14 g cukoralkohol: 19,92 g Zsír: 0,00 g
Termék Ezerédes sárgabarack lekvár eritrittel és xilittel 370 g hozzá van rendelve egy EAN kód 5997951100314.
Kategória | Lekvárok |
EAN | 5997951100314 |
Pektinnel édesített, cukormentes sárgabarack lekvár. cukorbetegeknek, diétázóknak. Diétás lekvár sárgabarack termékleírás Összetevők: Sárgabarack, xilit, zselésítő anyag (pektin E440) Tápanyagtartalom 100 g termékben: Energia: 378,99 kJ/ 90,45 kcal Fehérje: 0,72 g
Diabetikus szilvalekvár hozzáadott cukor nélkül, növényi alapú, asztali édesítővel készült. 100 g termék 79 g gyümölcs felhasználásával készült. Nyomokban csonthéjat tartalmazhat. Nettó tömeg: 370 gÁtlagos tápérték 100 g termékben:Energia: 193 kJ (46,2 Kcal)Zsír: 0,17 g
TERMÉKLEÍRÁS: Kajszibarack lekvár nyírfacukorral és eritritollal. 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 262 kJ (63 Kcal) Zsír: 0,4 g ebből telített: 0 g Szénhidrát: 27 g ebből cukrok: 6,5 g Fehérje: 0,7 g
100 % sárgabarack. 100 g termék 267,9 g gyümölcs felhasználásával készült
Csipkebogyó Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült csipkebogyólekvár xilittel édesítve, tartósítószer mentesen
Berkenye Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült csipkebogyólekvár xilittel édesítve, tartósítószer mentesen
Homoktövis Lekvár Xylittel Természetes alapanyagokból készült homoktövislekvár xilittel édesítve, tartósítószer és színezék mentesen
Csökkentett energiatartalmú lekvár, magas (70%-os) gyümölcstartalommal. Használt édesítőszerek a termékben: nyírfacukor (xilit), eritritol, szukralóz. Tartósítás módja: hőkezelés . Tárolási feltételek: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó! Felbontás után
TERMÉKLEÍRÁS: Eperlekvár nyírfacukorral és eritritollal. 100 g termék 70 g gyümölcs felhasználásával készült. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 260 kJ (62 Kcal) Zsír: 0,4 g ebből telített: 0 g Szénhidrát: 27 g ebből cukrok: 3,5 g Fehérje: 0,5 g
Sárgabarack minimum 50%ban, mégédesítés nélküli citromlé valamint szőlőlé és gyümölcspektin. Igazán ízletes csemege
Élvezd a nap érlelte gyümölcsök tökéletes aromáját a HELIOS Gourmet diabetikus lekvárokban, melyek cukor hozzáadása nélkül készülnek, és nem tartalmaznak ízfokozót, mesterséges színezéket. Gondoskodj róla, hogy családod minőségi finomságokat Összetevők:
Áfonya Lekvár Mézzel A mézes áfonyalekvár talán a legkedveltebb és legkeresettebb lekvárunk. Az áfonya kellemesen kesernyés- savanykás íze jól harmonizál a mézzel. Nagyon finom húsok mellé, de süteményekbe, vagy egy lekváros kenyéren fogyasztva is kellemes. A lekvár magában
Sima sárgabaracklekvár piskótára, linzerre, dörzsölt tésztából készült banánra kenhető, vagy akár reggeli programnak, 45% darabos gyümölcstartalommal. Súly 1 kg
Csipkebogyó Lekvár Bár a csipkebogyóban igen sok A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin található, legfontosabb hatóanyaga mégis a természetes C-vitamin, mely részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet
Szafi Free Csipkebogyó-szőlő lekvár 350g30%-kal csökkentett energia-, és 40%-kal csökkentett szénhidrát-tartalmú lekvár.Összetevők: Csipkebogyó velő (50%), szőlőmust sűrítmény (24%), ivóvíz, sűrítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav).Gyümölcstartalom: 100 g termék
Kajszibarack lekvár ssökkentett szénhidráttartalommal. Összetevők: gyümölcsvelő 50% (kajszibarack 45%, alma), gyümölcsből kivont természetes szirup, oligofruktóz, tömegnövelőszer: polidextróz, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: almasav, aromák, színezék: lutein,
Sütőtök lekvár Az áfonya kellemesen kesernyés- savanykás íze jól harmonizál a mézzel. Nagyon finom húsok mellé, de süteményekbe, vagy egy lekváros kenyéren fogyasztva is kellemes. Összetevők: áfonya, cukor, méz, citromsav, pektin
A közvetlen fogyasztásra alkalmas, extra gyümölcsöt tartalmazó sárgabarack töltés. A süteményeket és süteményeket kajszibarack gél töltéssel töltheti. A kajszibarack kellemes illata és íze van. A sütemények, szeletek és tekercsek töltéséhez krémekhez adhatja hozzá. A