A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 046 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Kaldeneker pektin 60gTermészetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad. A rövid főzési időnek köszönhetően kevésbé károsodik a felhasznált alapanyag vitamin és ásványi anyag tartalma. Felhasználása: a pektint össze kell keverni a cukorral, majd állandó kevergetés közben kell hozzáadni az alapanyaghoz. A forrástól számított öt percig kell még főzni. Finomabbak a dzsemek, ha kevéske citromlevet vagy étkezési citromsavat is adunk hozzá. Tápanyagösszetétel 100 g termékben:Energia: 257 kCal/1060kJ, Fehérje: 0 g, Szénhidrát: 35 g amelyből cukor: 35 g, Zsír: 0 g amelyből telített zsírsavak 0 g, Rost: 59 g, Só 1 g. Egy csomag 60 g pektint tartalmaz, amely 10 kg gyümölcsdzsem készítéséhez elegendő. Ha keményebb zselét szeretnénk készíteni, adjunk dupla mennyiségű zselésítőt hozzá. Dzsemek esetében az ajánlott cukormennyiség 1 kg gyümölcshöz 20-30 dkg. Származási hely: DániaÖsszetevők: citruspektin
Termék Kaldeneker citrus pektin 60 g az EAN kód írja le 5999885665402.
Kategória | Lekvárok |
EAN | 5999885665402 |
Kaldeneker pektin 60gTermészetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad. A rövid főzési időnek köszönhetően kevésbé károsodik a
Citrus pektin Összetevők: pektin (E440) (citrushéjból) Felhasználása: lekvárok, dzsemek zselésítésére, kocsonya készítéséhez. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 888 kJ / 212 kcal Zsír: 0 g - amelyből telített zsírsavak: 0 g Szénhidrát: 50 g - amelyből cukor: 50 g
Magyar tűzpirosra érett, szaftos és édes paprikából készítettem ezt az igazi hungarikum lekvárt. Lekvár a javából, igaz nem gyümölcsökből főztem. Saját találmány, amire büszke vagyok. Remek ajándék, ami egy igazi magyaros zöldségféléből készült. Aki megkóstolta már,
Ajánljuk pitékhez, palacsitába, csokis süteményekhez, vanília fagyihoz., Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
Pektinnel édesített, cukormentes sárgabarack lekvár. cukorbetegeknek, diétázóknak. Diétás lekvár sárgabarack termékleírás Összetevők: Sárgabarack, xilit, zselésítő anyag (pektin E440) Tápanyagtartalom 100 g termékben: Energia: 378,99 kJ/ 90,45 kcal Fehérje: 0,72 g
Összetevök:szilva (82,78%), cukor(16,56%), fahéj, pektin, étkezési sav: citromsav. Tápanyag összetétel: 100 gramm termékben 26,50 g szénhidrát, 25,20 g össz cukor, 104,69 Kcal (438,67 KJ), 0,23 g zsír, 0,58 g fehérje. Csökkentett cukortartalmú különleges termék. Csonthéjas magot
A homoktövist a főzés utolsó fázisában adják hozzá, így az ennek a hasznos gyógynövénynek a hatóanyagai kevésbé sérültek
Homoktövis lekvár Összetevők: Homoktövis, méz, nádcukor, alma, pektin, citromsav. Egészen a III. évezred kezdetéig kevés falusi gyermek nőtt fel úgy, hogy ne lett volna része szabad tüzű, bográcsos ételkészítésekben. Talán a sertések mindentudója megbocsátja, hogy a nekik
Nagyon érett és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, hozzáadott cukor nélkül készült új generációs lekvár. A rövid főzési időnek köszönhetően tápanyagtartalma nem károsodott. A lekvárt steviával édesítettük, így cukorbetegek és cukrot nem kedvelők is
ÖSSZETEVŐK: füge (65%), inulin, gyümölcsből kivont természetes szirup, almacukor, sűrítőanyag: pektin
Összetevők: eper (48,75%), szőlőmust sűrítmény, ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, berkenye (1,25%), citromlé sűrítmény, szárított bodzavirág.100 g termék 50 g eper- és berkenye felhasználásával készül. Hozzáadott cukrot nem tartalmazLekvárunk édesítésére szőlőmustot
Összetevők: szőlőmust sűrítmény, ribizli (28,5%), szeder (16,5%), málna (5%), ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény.100 g termék 50 g ribizli-, szeder- és málna felhasználásával készült. Hozzáadott cukrot nem tartalmazEnnek a lekvárnak a különlegessége,
A legtöbb, boltban kapható, és nagyanyáink által főzött lekvárral ellentétben agabiyo baracklekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Tudtad, hogy az összes lekvárunk, így a
A gabiyo áfonyalekvárt a hagyományostól eltérő módon, nem kristálycukorral készítjük. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Tudtad, hogy áfonyalekvárunk tartósítószert sem tartalmaz. Sűrítésre pektint
Az egyik kedvenc a Tihany félszigetéről származó illatos levendulavirággal készült magas gyümölcstartalmú dzsem. A levendula illata szinte simogatóan járja át az érett és mézédes eperszemeket. Csökkentett cukortartalommal készült, egy kilónyi eperhez csak 20 dkg cukrot
A vákuumos eljárás alacsony hőmérsékletet és rendkívül rövid főzési időt eredményez, amelyek lényegében érintetlenül hagyják a citrusfélék illatát és ízét. Próbálja ki a reggelire pirítóssal vagy sütemények töltelékének. Összetevők: narancspép és -héj (62%),
Elsősorban cukorbetegek, vagy cukormentes étrendet kedvelők részére, palacsintába, fánkra, vajas pirítósra, édességekhez, fagylaltra ajánlom kanalazni. Próbáljátok sajtokkal együtt fogyasztani
Szafi Reform Piros bogyós-alma lekvár 350 gSütésálló, 65%-kal csökkentett energia és 60%-kal csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.Összetevők: Ivóvíz, pirosribizli (25%), eper (20%) almalé (20%), málna (5%), édesítőszerek (eritrit, szteviol glikozidok), sűrítő anyag
A Dr. Oetker Pektin használatával mostantól ízlésünk szerint élvezhetjük saját készítésű finomságainkat. A magas gyümölcstartalmú lekvárok, dzsemek akár tartósítószer nélkül is elkészíthetőek
Összetevők: gyümölcsvelő 60% (narancs 30% (narancshús, kandírozott narancshéj) őszibarackvelő), sűrítőanyag: pektin, szőlőmagkivonat
Szafi Reform Fahéjas szilva-alma lekvár 350 gSütésálló, 65%-kal csökkentett energia és 60%-kal csökkentett szénhidráttartalmú lekvár.Összetevők: Szilva (50%), ivóvíz, almalé (20%); édesítőszerek (eritrit , szteviol glikozidok), sűrítő anyag (pektin), fahéj ( 0,5 %),