A homoktövist a főzés utolsó fázisában adják hozzá, így az ennek a hasznos gyógynövénynek a hatóanyagai kevésbé sérültek
Nagyon érett és szaftos vilmoskörtéből és fekete ribizliből, hozzáadott cukor nélkül készült új generációs lekvár. A rövid főzési időnek köszönhetően tápanyagtartalma nem károsodott. A lekvárt steviával édesítettük, így cukorbetegek és cukrot nem kedvelők is
Magyar tűzpirosra érett, szaftos és édes paprikából készítettem ezt az igazi hungarikum lekvárt. Lekvár a javából, igaz nem gyümölcsökből főztem. Saját találmány, amire büszke vagyok. Remek ajándék, ami egy igazi magyaros zöldségféléből készült. Aki megkóstolta már,
Ajánljuk pitékhez, palacsitába, csokis süteményekhez, vanília fagyihoz., Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
Kaldeneker pektin 60gTermészetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készülhetnek a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad. A rövid főzési időnek köszönhetően kevésbé károsodik a