Lányok tél steppelt kabát Kilpi DAMIA-JG sötét vörös #280208

Lányok tél steppelt kabát Kilpi DAMIA-JG sötét vörös #280208

Lányok tél steppelt kabát Kilpi DAMIA-JG sötét vörös #280208

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 508 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Lányok tél steppelt kabát Kilpi DAMIA-JG sötét vörös - termékleírás

Lányok tél steppelt kabát Kilpi DAMIA-JG sötét vörös A Kilpi DAMIA-JG télikabát lányoknak melegen és szárazon tartja gyermekét a hideg hónapokban. A külső anyagot dekoratív varrással, vízlepergető kezeléssel láttuk el. A kabát belsejében szintetikus töltelék található, amely véd a hideg ellen. A kabát kifinomult szabású, a derékrészen elasztikus betétek segítik a hőkomfortot, a kapucni pedig tágas, elasztikus szegéllyel. A lányok számára előnyösek a cipzáras zsebek, a szülők pedig értékelni fogják a praktikus névtáblát és a jól látható fényvisszaverő elemeket.A termék jellemzői Szín: Sötétvörös Töltőanyag: Szintetikus Nemek: Gyerekek: lányok Sport: kilts a városba Specifikáció: SIBERIUM DWR WB Szövetfelület: vízlepergető Vágás: normál Csuklya: Fix Zsebek: 2 főzseb Cipzárak: nylon Gallér: magas gallér Mandzsetták: rugalmas Öv: Egyéb: névtábla Fényvisszaverő elemek Szellőző cipzárak: nem 100% NYLON, 100% POLIÉSZTER Kabátok » Szabadtéri kabátok » Lányok tél steppelt kabát Kilpi DAMIA-JG sötét vörös

Termék Lányok tél steppelt kabát Kilpi DAMIA-JG sötét vörös #280208 termékcsoporthoz tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Kilpi.

Lányok tél steppelt kabát Kilpi DAMIA-JG sötét vörös - termék paraméterei

nagyság110
nagyság122
nagyság134
nagyság146
nagyság152
nagyság158
nagyság86
nagyság98
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Téli kabátok
MárkaKilpi

Lányok tél steppelt kabát Kilpi DAMIA-JG sötét vörös - ár és elérhetőség előzményei

Lányok tél steppelt kabát Kilpi DAMIA-JG sötét vörös - egyéb érdekes termékek

Lányok tél steppelt kabát Kilpi DAMIA-JG sötét vörös - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?