Kerti napernyő LED 300 cm YQ-003

Kerti napernyő LED 300 cm YQ-003

Kerti napernyő LED 300 cm YQ-003

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 31 198 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti napernyő LED 300 cm YQ-003 - termékleírás

A kerti napernyő elengedhetetlen kellék a forró napokon való pihenéshez, akár a kertben, akár az erkélyen. Napelemes LED-világítással van felszerelve, ami még kellemesebbé teszi a szabadban töltött estéket. Mindegyik bordán 5 LED-es lámpa található. A kényelmes használatot az ergonomikus fogantyú és a kurblimechanizmus biztosítja. A termék kétségtelen előnyei a szabványos méret, a félautomata kibontás és a ventilátor a jobb kényelem érdekében. Az esernyő szabadon állítható a nap állásától vagy elvárásainktól függően. 8 masszív fém bordája és a porszórtan bevont váz garantálja az esernyő stabilitását és tartósságát a passzív szélben. Az esernyő meghosszabbított karral és egy speciálisan kialakított kereszttalppal van felszerelve - így nem foglal sok helyet. A készlethez egy praktikus tároló- és hordtáska is tartozik. A huzat poliészterből készült.   JÓ TUDNI: * Poliészter - szintetikus anyag, amely nem szívja fel jól a vizet. Nagy rugalmasság és tartósság jellemzi. Könnyen ápolható anyag, ellenáll a penésznek, gombának, molyoknak és foltoknak.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Kerti napernyő LED 300 cm YQ-003 csoport termékei között található Erkély bútorok, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja LED-es napernyők, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Kerti napernyő LED 300 cm YQ-003 - termék paraméterei

Kerti napernyő LED 300 cm YQ-003 - ár és elérhetőség előzményei

Kerti napernyő LED 300 cm YQ-003 - egyéb érdekes termékek

Kerti napernyő LED 300 cm YQ-003 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?