Kerti napernyő 180cm narancssárga

Kerti napernyő 180cm narancssárga

Kerti napernyő 180cm narancssárga

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 727 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti napernyő 180cm narancssárga - termékleírás

Univerzális napernyő, pótolhatatlan minden alkalommal, amikor a vízhez megy. Összecsukható, így nagyon praktikus és szállításra alkalmas. A napernyő ugyanabban a színben van csomagolva. A napernyő acél, porszórt vázzal rendelkezik, amelynek köszönhetően az esernyő tartós és stabil. Az intenzív narancssárga szín tökéletes a tengerparton, gyönyörűen süt a napon. A napernyőt ezüst bevonat borítja, amely további védelmet nyújt a nap ellen. A bevonat visszatükrözi a napsugarakat, így az anyag nem melegszik fel, és egész nap védelmet nyújt. A 8 borda egyenletes eloszlása ​​alacsony szél esetén is stabilitást nyújt a napernyőknek. Kézi nyitás. A polinil szövet gyorsan szárad és nem szívja magába a vizet.   JÓ TUDNI: * Polynylon - szintetikus anyag, nagyon tartós, könnyű és gyorsan száradó. Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a baktériumok és a penész kialakulását a felületén. Nem szívja magába a nedvességet

Termék Kerti napernyő 180cm narancssárga termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Kerti napernyő 180cm narancssárga - termék paraméterei

Kerti napernyő 180cm narancssárga - ár és elérhetőség előzményei

Kerti napernyő 180cm narancssárga - egyéb érdekes termékek

Kerti napernyő 180cm narancssárga - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?