Gyermek kerékpáros sisak Spokey CHERUB 48-52 cm, fekete és piros

Gyermek kerékpáros sisak Spokey CHERUB 48-52 cm, fekete és piros

Gyermek kerékpáros sisak Spokey CHERUB 48-52 cm, fekete és piros

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 308 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Gyermek kerékpáros sisak Spokey CHERUB 48-52 cm, fekete és piros - termékleírás

Gyermek kerékpáros sisak Spokey CHERUB 48-52 cm, fekete és piros - maximális fejvédelmet nyújt kerékpározás, görkorcsolyázás, gördeszkázás vagy rollerezés közben- 13 szellőzőnyílással rendelkezik- súlya mindössze 155 g, szuper könnyű és nem jelent felesleges terhet- a belső réteg EPS habból készült, amely nem csak elnyeli az erőt az ütközés során, hanem jól elnyeli a rezgéseket is Dovod d az autózás során egyenetlen felületekEgy modern kerékpáros sisak, amely egyszerre maximális biztonságot és stílusosságot? Takunds mint egy kerékpározás sisak Spokey CHERUB, amely a legmodernebb, legmodernebb technológiáknak, tartós anyagoknak, egyedi formatervezésnek és egyedi színeknek köszönhetően lehetővé teszi, hogy kitűnj a tömegből, akár kerékpározol, akár kerekezel, akár biciklizel gördeszkázol, gördeszkázol vagy rollerezel. Abszolút fejvédelmet biztosít a veszélyes sérülésektől és horzsolásoktól, amelyek mind a fej, mind a fejbőr esetében előfordulhatnak kezdőknél a lovaglóleckék során, valamint a tapasztalt korcsolyázóknál a dinamikus korcsolyázás során lovaglás során.Könnyű és tartós gyermek sisak 13 szellőzőnyílássalGyermekek kerékpáros sisak Spokey CHERUB egy abszolút kötelező darab! Végül is, akár teljesen kezdő vagy, akár tapasztalt lovas vagy, minden baleset történik, ahol megsérülhetünk. Minimalizálni a sérülés kockázatának csökkentése érdekében célszerű sisakot és védőfelszerelést viselni. Kerékpáros sisak Spokey CHERUB védelmet nyújt a fejnek, és nem jelent súlya mindössze 155 g. Tökéletesen véd a a sérülések ellen, miközben rendkívül tartós. A sisak belső rétege a következő anyagból készül ePS habból készült, amely nagyon jól elnyeli a lovaglás közben keletkező rezgéseket és elnyeli az ütközés erejét eséskor. Ideális választás azok számára, akik úgy döntenek, hogy elkezdik a korcsolyázási kalandot.Tökéletes fejvédelemKerékpározás a Spokey CHERUB sisak CE tanúsítvánnyal rendelkezik és megfelel az EN1078 szabványnak ami azt jelenti, hogy a sisak minden szükséges biztonsági vizsgálaton megfelelt. A következőkön kívül maximális fejvédelmet, maximális menetkomfortot is biztosít, amely 13 szellőzőnyílás biztosítja! Nem kell aggódnia a méret miatt sisakok - a Spokey CHERUB kerékpáros sisak a Head Lock állítási rendszerrel rendelkezik 48-52 cm vagy 52-56 cm-es tartományban (a választott mérettől függően). A használt biztonsági klip lehetővé teszi a szalag állandó méretének beállítását, és biztosítja a sisak könnyű fel- és levételét.Paraméterek:szabályozás: Head Lock - 52-56 cmkiváló védelem a homlok és a tarkó számáragyors rögzítés a nyak alattkülső felület: PC, In-mouldbelső réteg: fekete EPSszellőzőnyílások száma: 13súly: 155 gtanúsítvány: CE, EN 1078 Gyerekek kerékpározás » Gyerek sisakok » Gyermek kerékpáros sisak Spokey CHERUB 48-52 cm, fekete és piros

Termék Gyermek kerékpáros sisak Spokey CHERUB 48-52 cm, fekete és piros termékcsoporthoz tartozik Kerékpáros sisakok a márkától Spokey.

Gyermek kerékpáros sisak Spokey CHERUB 48-52 cm, fekete és piros - termék paraméterei

IntrastatKoloběžky-1,50-95039099
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok
MárkaSpokey

Gyermek kerékpáros sisak Spokey CHERUB 48-52 cm, fekete és piros - ár és elérhetőség előzményei

Gyermek kerékpáros sisak Spokey CHERUB 48-52 cm, fekete és piros - egyéb érdekes termékek

Gyermek kerékpáros sisak Spokey CHERUB 48-52 cm, fekete és piros - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?