Kerékpáros sisak NILS Extreme MTW210 kék fekete

Kerékpáros sisak NILS Extreme MTW210 kék fekete

Kerékpáros sisak NILS Extreme MTW210 kék fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 508 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerékpáros sisak NILS Extreme MTW210 kék fekete - termékleírás

Kerékpáros sisak NILS Extreme MTW210 kék fekete A NILS Extreme MTW210 egy kerékpáros sisak, amely biztosítja a biztonságos utazást, akár kerékpározik, akár például robogóval, gördeszkával vagy gördeszkával közlekedik.Az MTW210 modell Out-mold technológiával készült, ahol a szerkezet két részből áll, amelyek nincsenek szilárdan összeillesztve. Ütközés esetén az energia egyenletesebben oszlik el a sisak teljes felületén, és a habpárnákon keresztül tovább terjed.A sisak három méretben kapható, és a sisak hátulján található kerék elforgatásával könnyen beállítható a fejkörfogat. Az állítható pánt műanyag csatjának köszönhetően az MTW210 könnyen fel- és levehető. Paraméterek Anyag: PVC, EPS Rögzítés: állítható pánt műanyag csattal Áramköri vezérlőrendszer Out-mold technológia Kerékpár felszerelés » Kerékpáros sisakok » Kerékpáros sisak NILS Extreme MTW210 kék fekete

Termék Kerékpáros sisak NILS Extreme MTW210 kék fekete termékcsoporthoz tartozik Kerékpáros sisakok a márkától Nils Extreme az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Kerékpáros sisak NILS Extreme MTW210 kék fekete - termék paraméterei

nagyság48-52
nagyság53-58
nagyság59-65
IntrastatSisakok SKI i cyklo-0,30-65061010
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok
MárkaNils Extreme
E-shopGamisport.hu

Kerékpáros sisak NILS Extreme MTW210 kék fekete - ár és elérhetőség előzményei

Kerékpáros sisak NILS Extreme MTW210 kék fekete - egyéb érdekes termékek

Kerékpáros sisak NILS Extreme MTW210 kék fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?