Karina málna ízű fixáló 1 kg Málnasűrítő - alkalmas tejszínhabban, vajban, túróban való alkalmazásra. A csomag tartalma: 1 kg.Recept: Karina 1000g + ivóvíz 500g. Keverje össze a Karinát a vízzel, és keverje simára. A további feldolgozás előtt hagyja pihenni 15 percig, és
A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja hozzá. További feldolgozásra szánt. A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja
A Karina Basic Milk egy sokoldalúan felhasználható ömlesztett alapanyag, amelyet állati tejszínhab, vaj vagy margarin ízesítésére és sűrítésére terveztek. Ezek a keverékek speciális felületi bevonatokban is felhasználhatók. Minden változatnak finom tejes íze van, amely más
Karina KAKAO MIX 21%-os kakaótartalommal kakaótöltelék gyártásához. Univerzális keverék a növényi, állati tejszínhab és a vaj, margarin keményítéséhez. Az elkészítés lényege, hogy a keveréket vízzel összekeverjük, és habtejszínbe, zsírokba keverjük. Színes és
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Komplett keverék jellegzetes kávé ízű és aromájú töltelék készítéséhez. Következő a fixálók sorából, amely akár tejszínhab, vajkrém, illetve más dekoratív felületek előállítására alkalmas - az előkészítéshez adjon hozzá vizet a megadott arányban, és hagyja
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Körte ízű termék - ismét sokoldalúan felhasználható tejszínhab, zsíros és folyékony töltelékek készítéséhez. Az adagolás egyszerű, mint minden carinade esetében - arányosan öntsük fel vízzel, hagyjuk 20 percig pihenni, majd keverjük bele a megpuhított zsírt vagy a
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Karamellás sűrítő tejszínhabhoz, vajkrémhez vagy sajttortákhoz. Könnyen használható, látványos eredményekkel. Szállított mennyiség 1 kg, | Összetevők: cukor, glükóz, karamellizált cukor, módosított burgonyakeményítő (E1414), glükózszirup, tejpor,sűrítőanyag (E401),
Népszerű olasz tejszínsűrítő. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott arányban, és hagyni pihenni. Ezután
Teljes keverék töltelékek készítéséhez, jellegzetes kávéízzel és aromával. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A