Férfiak sídzseki Nordblanc Csíkos bordó NBWJM7505_PLU

Férfiak sídzseki Nordblanc Csíkos bordó NBWJM7505_PLU

Férfiak sídzseki Nordblanc Csíkos bordó NBWJM7505_PLU

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 60 246 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfiak sídzseki Nordblanc Csíkos bordó NBWJM7505_PLU - termékleírás

Férfiak sídzseki Nordblanc Csíkos bordó NBWJM7505_PLU Férfi kifinomult NORDBLANC STRIPED sídzseki TERATEX® 15000 stretch anyagból.A TERATEX® 15000 stretch anyagból készült, membránnal ellátott NORDBLANC STRIPED sídzseki rendkívül vízálló. A kabát még zord időjárás esetén is megvéd a nedvesedéstől, a FURTHERM® hőszigetelés pedig ideális hőkomfortot biztosít. A belső zsebek, a síbérlet zsebe az ujján és más apró részletek teszik ezt a kabátot ideálissá mindenféle síeléshez. A modern kialakításnak köszönhetően a kabát alkalmas városi használatra.Egyetlen hópehely sem fog átjutni a jól illeszkedő ujjak rugalmas dupla mandzsettáján és a továbbfejlesztett derékpánton. A kapucni 4 különböző módon húzható le és állítható be, hogy tökéletes illeszkedést biztosítson. SzélállóEllenáll az erős széllökéseknek, és kényelmesen tudja tartani Önt még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. VízállóA vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. Lélegző  Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. Üreges szál  Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. Elasztikus A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgásszabadságot és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Berendezések vízálló cipzárak szellőző cipzárak derékszíj rendszer dupla hüvely levehető kapucni belső mellzseb belső hálós zsebek a szemüveg számára skipass zseb TERATEX® 15000 membránmag Tartós membránanyag, amely rendkívül vízálló és légáteresztő. Véd az időjárás szeszélyei ellen. Megszünteti a széllökések behatolását, és kiemelkedik a víztaszító képességtől. Az ebből az anyagból készült termék alkalmas minden igényes és extrém sporttevékenységhez. FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Szélsőséges időjárási körülmények között felhalmozza a testhőt, amelyet később ismét lead, segít fenntartani a szükséges testhőmérsékletet. Minden tevékenység során kényelmet és komfortot garantál. Kabátok » Téli kabátok » Férfiak sídzseki Nordblanc Csíkos bordó NBWJM7505_PLU

Termék Férfiak sídzseki Nordblanc Csíkos bordó NBWJM7505_PLU termékcsoporthoz tartozik Férfi kabátok a márkától Nordblanc.

Ez a termék a kategóriába tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfiak sídzseki Nordblanc Csíkos bordó NBWJM7505_PLU - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Férfi kabátok, Borda, Téli kabátok
MárkaNordblanc

Férfiak sídzseki Nordblanc Csíkos bordó NBWJM7505_PLU - ár és elérhetőség előzményei

Férfiak sídzseki Nordblanc Csíkos bordó NBWJM7505_PLU - egyéb érdekes termékek

Férfiak sídzseki Nordblanc Csíkos bordó NBWJM7505_PLU - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?