Férfi szabadtéri dzseki Nordblanc Explorer kék NBSJM7600_INM

Férfi szabadtéri dzseki Nordblanc Explorer kék NBSJM7600_INM

Férfi szabadtéri dzseki Nordblanc Explorer kék NBSJM7600_INM

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 61 477 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi szabadtéri dzseki Nordblanc Explorer kék NBSJM7600_INM - termékleírás

Férfi szabadtéri dzseki Nordblanc Explorer kék NBSJM7600_INM Vízálló, nyújtható és tartós TERATEX® 20000 membránmagból készült. Nagyszerű választás kihívást jelentő körülmények között is, ahol megvéd a váratlan esőtől és széltől.Ez a hardshell outdoor dzseki különösen alkalmas a tavaszi és őszi hónapokban, vagy nyáron a magasabb hegyekben, ahol hó lephet meg. A hónaljban cipzáras szellőzéssel van ellátva. Megbízhatóan védi Önt hosszabb túrákon és rövidebb vidéki kirándulásokon. Kialakításának köszönhetően természetesen a városba is alkalmas. A kiváló minőségű, rugalmas 3LL TERATEX® 20000 Membrane maganyag alkalmazkodik minden mozdulatához. Nagyon tartós, légáteresztő és vízálló, így kedvezőtlen és változékony időjárás esetén is alkalmas. A vízálló cipzárak és a ragasztott varratok nagymértékben javítják a kabát vízállóságát. Előnyök: Szélálló Még az erős széllökéseknek is ellenáll, így szélsőséges időjárási körülmények között és kihívást jelentő helyzetekben is kényelmes marad.VízállóA vízállóság megvéd a változó időjárás ellen, szárazon tart, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélhesd a pillanat erejét.LélegzőSegít a testhőmérsékleted szabályozásában és tökéletes hőkomfortot biztosít minden időjárási körülmények között.Fényvisszaverő elemekA fényvisszaverő elemek sokszorosára növelik a láthatóságodat szürkületben és sötétben egyaránt.Ragasztott varratok A magas hőmérsékletű ragasztószalag alkalmazása 100%-os tömítést ér el a varrás során a tűszúrás után keletkező lyukakon. Ezáltal a termék teljesen vízállóvá válik, még azokon a területeken is, ahol a varratok szalaggal vannak lezárva. Technológia: TERATEX® 20000 membránmag A tökéletes membránanyag extrém vízállósággal és légáteresztő képességgel tűnik ki. A kompromisszumok nélküli anyagfunkció és a szuper vízlepergető képesség megvéd a szélsőséges időjárási ingadozásoktól. Az intelligens légáteresztő funkció minden időjárási körülmények között kényelmes hőáramlást biztosít. Az ebből az anyagból készült terméket nagyon igényes szabadtéri tevékenységekhez és különösen extrém sporttevékenységekhez tervezték. Kabátok » Szabadtéri kabátok » Férfi szabadtéri dzseki Nordblanc Explorer kék NBSJM7600_INM

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi kabátok a márkától Nordblanc.

Termék Férfi szabadtéri dzseki Nordblanc Explorer kék NBSJM7600_INM csoport termékei között található Férfi dzsekik, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi szabadtéri dzseki Nordblanc Explorer kék NBSJM7600_INM - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik
MárkaNordblanc

Férfi szabadtéri dzseki Nordblanc Explorer kék NBSJM7600_INM - ár és elérhetőség előzményei

Férfi szabadtéri dzseki Nordblanc Explorer kék NBSJM7600_INM - egyéb érdekes termékek

Férfi szabadtéri dzseki Nordblanc Explorer kék NBSJM7600_INM - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?