Férfi steppelt dzseki Nordblanc Univerzális NBWJM7705_ZIZ

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Univerzális NBWJM7705_ZIZ

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Univerzális NBWJM7705_ZIZ

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 30 413 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Univerzális NBWJM7705_ZIZ - termékleírás

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Univerzális NBWJM7705_ZIZ Férfi télikabát NORDBLANC UNIVERSAL, FURTHERM® üreges szálakkal töltve. Téli kabát, amely enyhe télre (0 Celsius fok körüli) alkalmas, rendelkezik jól illeszkedő szabású és könnyű anyagból készült. A légáteresztő fURTHERM® hőszigetelésnek köszönhetően melegen tartja a testet és biztosítja a szükséges hőkomfortot. Különösen a rutin során fogja értékelni viselése vagy a késő őszi és téli szabadidős tevékenységek során. Előnyök: Alacsony súly A könnyű anyag kényelmet és korlátlan mozgást biztosít. Technológia: FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen tartja a testet és kényelmet. Szélsőséges időjárási körülmények között felhalmozódik a szervezetben hőt, amelyet később ismét lead, segít fenntartani a szükséges testhőmérséklet fenntartásához. Minden tevékenység során kényelmet és komfortot garantál. Kabátok » Téli kabátok » Férfi steppelt dzseki Nordblanc Univerzális NBWJM7705_ZIZ

Termék Férfi steppelt dzseki Nordblanc Univerzális NBWJM7705_ZIZ csoport termékei között található Férfi kabátok a márkától Nordblanc.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi dzsekik, a márkához tartozik Nordblanc.

Termék Férfi steppelt dzseki Nordblanc Univerzális NBWJM7705_ZIZ termékcsoporthoz tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Univerzális NBWJM7705_ZIZ - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik, Téli kabátok
MárkaNordblanc

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Univerzális NBWJM7705_ZIZ - ár és elérhetőség előzményei

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Univerzális NBWJM7705_ZIZ - egyéb érdekes termékek

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Univerzális NBWJM7705_ZIZ - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?