Férfi steppelt dzseki Nordblanc Párna zöld NBWJM7515_JSZ

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Párna zöld NBWJM7515_JSZ

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Párna zöld NBWJM7515_JSZ

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 49 170 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Párna zöld NBWJM7515_JSZ - termékleírás

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Párna zöld NBWJM7515_JSZ Férfi NORDBLANC CUSHION dzseki TORAY anyagból készült és a környezetbarát és fenntartható pehelyalternatívával, a THERMOLITE® T-Down EcoMade-del töltött. A kabát ultrakönnyű, és a tartós TORAY anyagnak köszönhetően nagyon praktikus és tartós. Sokoldalúságával és kiváló szigetelő tulajdonságaival tűnik ki. Előnyök Alacsony súly A könnyű anyag kényelmet és korlátlan mozgást biztosít. Anyagok és karbantartás Külső anyag: 87% poliészter 13% spandex Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter Technológia THERMOLITE® ECOMADE T-DOWN A THERMOLITE® EcoMade T-DOWN technológia 100%-ban újrahasznosított PET-palackokból készül. Ez az 500 köbcentis szintetikus szigetelés számos előnnyel rendelkezik a pehellyel szemben: nagyobb térfogatú, jobb nedvességállósággal, még nedves állapotban is melegít, és gyorsabban szárad. Ez a technológia légáteresztő, puha és bolyhos, valamint nagyfokú összenyomhatóságot (csomagolhatóságot) és gyors regenerálódást biztosít. Kabátok » Téli kabátok » Férfi steppelt dzseki Nordblanc Párna zöld NBWJM7515_JSZ

Termék Férfi steppelt dzseki Nordblanc Párna zöld NBWJM7515_JSZ csoport termékei között található Férfi kabátok a márkától Nordblanc.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi dzsekik, a márkához tartozik Nordblanc.

Termék Férfi steppelt dzseki Nordblanc Párna zöld NBWJM7515_JSZ termékcsoporthoz tartozik Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Párna zöld NBWJM7515_JSZ - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik, Téli kabátok
MárkaNordblanc

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Párna zöld NBWJM7515_JSZ - ár és elérhetőség előzményei

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Párna zöld NBWJM7515_JSZ - egyéb érdekes termékek

Férfi steppelt dzseki Nordblanc Párna zöld NBWJM7515_JSZ - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?